Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde izleyicinin korktuğu başına geldi!

Zümrüdüanka dizisinde izleyicinin korktuğu başına geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Zümrüdüanka dizisi Fox TV ekranlarında başladığında izleyiciler ne kadar sevinmişti. Alp Navruz, üst üste başarılı dizilerden sonra yine iyi bir seçim yapmıştı. Her ne kadar Ceren Yılmaz ilk başlarda haksız eleştirilere maruz kalsa da daha sonra dizi hayranları genç oyuncuyu bağırlarına bastı.

Zümrüdünaka dizisin saf ve naif bir aşk hikayesi olması, başrol oyuncularının uyumu, Kapadokya’nın muhteşem doğasının diziye olumlu yansıması ile dikkat çeken bir yapımdı. Reytingleri de iyiydi. Ancak araya giren pandemi süreci her şeyi değiştirdi.

Ancak pandemi süreci nedeniyle 6 aylık verilen aranın dönüşünde dizi eski performansını bir türlü yakalayamadı. Hikayenin de değişmesi, Gökçe Eyüboğlu ve İsmail Hacıoğlu’nun katılmasına rağmen Zümrüdüanka reytinglerde çok zorlandı.

İşte bu zorlanma nedeniyle dizi hayranları final korkusu yaşamaya başladı. En son Menderes Samancılar da diziye katıldı ama son 3 bölümde senaryodaki müthiş değişim herkesi şaşkına çevirdi.

Fox TV’nin Çarşamba günlerine diziyi çekmesiyle birlikte reytingler düşmeye devam etti ve son olarak geçtiğimiz Çarşamba günü de 23. bölüm çok düşük oranlar alınca ipler koptu. Fox TV, Zümrüdüanka dizisinin yayından kaldırma kararı aldı. Dizinin son 3 bölümü kaldı.

26. bölüm itibari ile hayranları diziye veda edecek. Yani Zümrüdüanka hayranlarının korktuğu başına geldi.