Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisine el attılar, şimdi de Kardeşlerim dizisine güç katacaklar!

Sefirin Kızı dizisine el attılar, şimdi de Kardeşlerim dizisine güç katacaklar!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinin müzikleri ayrı bir güzel. Dizinin hayranları da hikaye ve oyunculuklar kadar müziklerine de büyük ilgi gösteriyor. İşte dizinin müziklerine imza atan iki başarılı isim Güliz Ayla ve Alp Yenier, yeni bir dizi için kolları sıvadı.

atv ekranlarında yakında izleyicilerle buluşacak olan Kardeşlerim isimli yapımın müzikleri iki ikili özel bir şarkı besteledi. Stüdyoya giren ikili, Sefirin Kızı gibi Kardeşlerim dizisinin de müzikleriyle izleyicileri mest etmesini hedefliyor…

Yapımına NGM’in imza attığı yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı ATV’nin dikkat çeken dizisi “Kardeşlerim” için Alp Yenier ve Güliz Ayla çok özel şarkı bir besteledi.

Sefirin Kızı dizisine el attılar, şimdi de Kardeşlerim dizisine güç katacaklar! 8

Sefirin Kızı başta olmak üzere pek çok başarılı dizilerin müziğine imza atan müzisyen Alp Yenier, ATV ‘nin yakında izleyici ile buluşacak yeni dizi “Kardeşlerim” için sevilen sanatçı Güliz Ayla ile stüdyoya girdi.

Kendisinin bestelediği Güliz Ayla’nın ise seslendirdiği şarkının izleyiciyi etkileyeceğini belirten Yenier bir hayli heyecanlı…

Sefirin Kızı dizisine el attılar, şimdi de Kardeşlerim dizisine güç katacaklar! 9

Alp Yenier heyecanını şu sözlerle paylaştı: ATV’de ekrana gelecek “Kardeşlerim” adlı proje için özellikle çok heyecanlıyım. Sıcak ve içten bir hikaye ve bunu izleyiciye yansıtabilmek için yakın dostum Güliz Ayla ile çok duygulu bir şarkı yaptık. Açıkçası bayağı sabırsızlanıyoruz ve bir an evvel insanlara ulaşsın istiyoruz.”

Güçlü oyuncuları yürekleri ısıtacak hikayesi ile Kardeşlerim çok yakında ATV’de.