Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinde kimsenin beklemediği görüntüler!

Zümrüdüanka dizisinde kimsenin beklemediği görüntüler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceren Yılmaz, Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt karakterini alabilmek için büyük mücadele verdi.4-5 kez denemelere katılan ve mücadele ederek bu rolü elde eden genç oyuncu, ilk başlarda eleştirilmiş olsa da şimdilerde beğeniyle izleniyor.

Alp Navruz ile Ceren Yılmaz iyi bir ikili oluşturdu. Dizinin takipçileri sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Serhat – Zümrüt dizi çiftinden memnun ifadeler kullanıyor. Cumartesi akşamlarının sevilen yapımı 8. bölümü ile 14 Mart akşamı ekrandaydı.

Dizinin bu bölümünde Fatih Kısaparmak’ın “Odam Kireç Tutmuyor” şarkısı çalındı. Serhat ve Zümrüt’ün birbirlerinden ayrı, birbirlerine olan hasretleri ve dokunaklı sahneler bu klip ile verildi .

İzleyiciler artık Serhat’ın Zümrüt’e inanması gerektiğini, bu durumun sıkıcı olmaya başladığını belirten yorumlar yaptı. Görüntülerde Serhat’ın küçüklüğü de yer aldı ve dizi hayranları bu görüntülere de bayıldıklarını belirttiler. Serhat’ın küçüklük halleri izleyiciler için büyük sürpriz oldu, dizinin en farklı anlarındandı.

İşte o klip: