Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka ve Kuzey Yıldızı zirve yarışında, Hizmetçiler sıkıntıda!

Zümrüdüanka ve Kuzey Yıldızı zirve yarışında, Hizmetçiler sıkıntıda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelen 4 dizinin ikisi çok iyi reytinglerle devam ederken, diğer iki yapım ise bıçak sırtı konumunda bulunuyor. Kuzey Yıldızı, Show TV ekranında total grubunun birincisi olarak reyting zaferini kutladı. Zümrüdüanka ise önceki hafta birincilikler almasına rağmen bu hafta düşüşteydi.

Totalde hem Kuzey Yıldızı hem de Zümrüdüanka güçlü duruşlarını ilk iki sırada yer alarak gösterdi. Hizmetçiler ancak 9.olabildi ve reytingleri alarm zillerini çalıyor.

AB grubunda Zümrüdüanka, kuzey Yıldızı’ndan çok daha iyi durumda. Bu kategoride 3. sezonundaki TRT1 dizisi Kalk Gidelim de Hizmetçiler’den daha iyi konumda.

ABC1 grubunda ise yine Zümrüdüanka Kuzey Yıldızı’ndan daha yüksek reytingler aldı. Hizmetçiler ise Kalk Gidelim’den daha başarılıydı.

14 Mart Cuma reytingleri gösteriyor ki, Kuzey Yıldızı ve Zümrüdüanka gayet başarılı şekilde yollarına devam ediyor. TRT1’in eğlenceli dizisi Kalk Gidelim kamu yayıncısında olmanın avantajına sahip.

Kanal D’nin Cumartesi rekabetinde Hizmetçiler ile yüksek reytingler alması mümkün olmadı. Dizi tam anlamıyla bıçak sırtı bir konumda. Reyting düşüşüne tahammül yok. 21 Mart akşamı yayınlanacak 3. bölümde reytinglerin biraz yükselmesi şartı. Yoksa dizi adına pek de iyi gelişmeler yaşanmayacaktır.

İşte 14 Mart Cumartesi reytinglerinde ilk 10 program listesi.

Zümrüdüanka ve Kuzey Yıldızı zirve yarışında, Hizmetçiler sıkıntıda! 7