Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde Şükran Ovalı’ya çılgın teklif!

Menajerimi Ara dizisinde Şükran Ovalı’ya çılgın teklif!

tarafından ker_def

Star TV’de Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya başlaan ‘Menajerimi Ara dizisinin ilk 4 bölümü çok beğenildi. 22 Eylül Salı akşamı dizinin 5. yeni bölümü yayınlanacak. Mnajerlerin dünyasına adım atan Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) hikayesine tanık olduğumuz dizinin yeni bölümü de eğlenceli sahneleri ile büyük dikkat çekecek.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi güçlü oyunculardan oluşan kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle  ‘Menajerimi Ara’ dizisinin yeni bölümü yine heyecan dolu. Menajerimi Ara dizisinin 5.yeni bölümüne bu sefer Şükran Ovalı konuk oyuncu olarak katılacak.. Ünlü oyuncuya bir filde direk dansı yapan bir karakter önerilecek. Yaşananlar izleyicileri de bir hayli güldürecek.

İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin oyuncular ve menajerlerinin dünyasına girişiyle içine düştüğü dünyanın ipuçları veriliyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği ‘Menajerimi Ara’ dizisi, oyuncu ve menajerlerin sinema sektörünün parlak ışıkları altındaki ego savaşlarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını ekrana taşıyor. İlk bölümlerin çok beğenildiğini ve reytinglerin  de gayet iyi geldiğini hatırlatalım.

Çok yakında Star TV ekranında seyirciyle buluşacak dizinin senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor.