Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde son yılların en iyi geri dönüşü yapıldı!

Zümrüdüanka dizisinde son yılların en iyi geri dönüşü yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – FoxTV ekranlarının sevilen dizisi Zümrüdüanka, Kapadokya’da zorlu hava ve doğa şartlarında, oyuncuların ve tüm ekibin özverili çalışmalarıyla yoluna devam ediyor. Alp Navruz, Ceren Yılmaz ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizide ilk 5 bölüm geride kaldı ve 6. yeni bölüm de 29 Şubat Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

Hani futbolda bir deyim vardır, geri dönmek ve maçı almak… Bir takım 3-0 gibi yenik bir durumdayken maçı 4-3 kazandığında yana buna benzer çok zor gibi gözüken başarıya imza attığında “müthiş bir geri dönüş yaptı” denir…İşte benzer bir ifadeyi Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt karakterine hayat veren Ceren Yılmaz için söyleyebiliriz.

Ceren Yılmaz, daha dizi başlamadan Alp Navruz’a yakıştırılmadı… Daha ilk fragman yayınlandığında yerden yere vuruldu. Öyle ki, oyuncuya hakarete varacak kadar yüksek tonda eleştiriler yapıldı. Yılmaz, bu süreçte kulaklarını tıkadı ve işine baktı.Ama çok etkilendiği de bir röportajındaki sözlerinden ortaya çıkmıştı.

Kim etkilenmez ki… İlk bölüm sonrasında çok ağır sözler işitti. İkinci bölümde de benzer bir tepki gördü. Ancak son 3 bölümdür eleştiriler hızla sona erdi ve takdir cümleleri ile anılmaya başlandı. Ekibin ne kadar zorlu şartlarda çalıştığı da bu dönemde oyuncuların açıklamaları ile ortaya çıktı. -20 derecelere varan soğuklarda yapılan çekimlerde büyük özveri gösterildiği ortada…

blank

Futboldaki gibi dizilerde de “geri dönüşler” çok zordur.Ancak Ceren Yılmaz, böyle bir geri dönüşün hikayesini yazdı. Hem de 5 bölümde.Zira eleştiriler o kadar yoğundu ki, o günden takdir edildiği, onore edildiği bir ortama 3-4 hafta içinde ulaşmak her oyuncuya nasip olmaz.

Bu noktada Alp Navruz’un payını da unutmamak lazım.Oyuncu her ortamda partnerini destekledi ve moral verdi. Ceren Yılmaz’ın çok ağır eleştirildiği günlerden, takdir edildiği bugünlere sadece 5 haftada gelindiği düşünülür ise futboldaki “müthiş bir geri dönüş” klişesini genç oyuncunun da hak ettiğini söyleyebiliriz.

blank

Zümrüdüanka dizisinin hem sosyal medya yansıması hem de reytinglerdeki başarısı, yapımın 2-3 sezon devam edebilecek bir proje olduğunu da ortaya koyuyor.