Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinin içine düştüğü çıkmaz!

Zümrüdüanka dizisinin içine düştüğü çıkmaz!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizisi Zümrüdüanka, 6. yeni bölümü ile 29 Şubat Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. Alp Navruz, Ceren Yılmaz ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümünde Zümrüt’ün içine düştüğü durum dizi açısından da bir açmaza işaret ediyor. Peki 6. bölümde neler olacak? İşte detaylar:

Latif’in itirafıyla Demirkan Konağı’ndaki tüm dengeler alt üst olmuştur. Azimet’in Saniye ile ilgili düşüncelerini öğrenen Abbas bunu kendi lehine çevirmek için sinsi bir plan yapar. Safını açık açık ilan eden Azimet de Zümrüt’ü yaralamak için hiç vakit kaybetmeyecektir.

Zümrüdüanka dizisinin içine düştüğü çıkmaz! 7

Bir karar verme noktasına gelen Zümrüt, Serhat’tan beklediği desteği göremeyince yıkılır. Rüstem’in evi terk ettiğini öğrenen Nezaket bunu fırsata çevirmek için harekete geçer. Suhandan ise durmak bilmeyen taciz mesajlarından bunalmıştır.

Oysa Suhandan için kabus dolu günler daha yeni başlamıştır… Abbas’ın ölüm emrini verdiği Tolgahan Özgüç cinayetinin tetiklediği olaylar Demirkanlar’ı büyük bir felakete sürüklerken, ailesini cansiperane korumaya çalışan Serhat ve Zümrüt’ü büyük bir tehlike beklemektedir.

Abbas doğup büyüdüğü konağa geri dönmeyi başarabilecek midir? Zümrüt içine düştüğü çıkmazdan sıyrılabilecek midir? Serhat’ın gücü ailesini korumaya yetecek midir?