Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gamze Erçel diyete karar verdi ama zorlanıyor!

Gamze Erçel diyete karar verdi ama zorlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını nedeniyle kendisini karantinaya alan isimlerden birisi de ünlü oyuncu Hande Erçel’in sosyal medyada popüler olan ablası Gamze Erçel oldu.

Kızı Leyla Mavi ile pozlarını sıklıkla sosyal medyadan paylaşan ve büyük de ilgi gören Gamze Erçel’in instagram hesabını takip edenlerin sayısının 1,5 milyonu geçtiğini hemen belirtelim.

Hande Erçel’in yeğenine ne kadar önem verdiği biliniyor. Güzel oyuncu, zaman zaman da yeğeni ile yaptığı paylaşımlarla da göz dolduruyor. Ablası Gamze ise şu günlerde diyet yapma telaşı içinde.

Birçok kişi gibi Gamze Erçel de koronavirüs salgını nedeniyle evlerde yaşamanın zaruri olduğu şu ortamda kilosundan şikayetçi. Diyete başladığını instagram’dan yaptığı paylaşım ile duyuran Gamze Erçel,zorlandığını da kabul etti.

Gamze Erçel, “Benimle birlikte ne kadar çok insan diyete başlamış. Hadi bu hafta lütfen bozmayalım. Gece 3’den beri uyumuyor olmam diyet yapmamı biraz engelliyor ama siz bana destek olun, ben de size” notuyla dikkat çekti.

Erçel, kahvaltı menüsünü de yayınladı.

blank