Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka finale giderken, gözü daha yeni açıldı!

Zümrüdüanka finale giderken, gözü daha yeni açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Zümrüdüanka dizisinin 24. bölümü 23 Aralık tarihinde ekranda olacak.26. bölümü itibari ile final yapması kararı verilen dizide son 3 bölüm kaldı… Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar, Gökçe Eyüboğlu, Menderes Samancılar’ın kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümü yine heyecanlı geçecek.

Türkiye’de kanunlar taşıyıcı anneliğe izin vermez iken, dizide böyle bir konunun gündeme getirilmesi biraz sıkıntı yaratsa da, senaristler bu durumdan vazgeçmiyor. 24. bölümde de Zümrüt’ün hamile kalamayacak olması nedeniyle, taşıyıcı anne olarak Deniz’in öne çıkması yine dikkat çekecek.

Zümrüt ise Serhat’a adeta ültimatom veriyor. Eski eşi ile aynı evde yaşamak istemediğini söyleyen Zümrüt için izleyicilerin yorumu şöyle: “Zümrüt’ün gözü daha yeni mi açılıyor yani…”

Dizi finale yürüyor ama Zümrüt daha yeni yeni olayların farkına varıyor ve ciddi bir tavır koyuyor. İzleyiciler son 3 bölümde en azından aşk dolu sahneler görmek istiyor ama 24. bölüm fragmanı Zümrüt ile Serhat’ın tartışmasına işaret ediyor.

İzleyiciler Deniz yüzünden Zümrüt ve Serhat’ın arasının yine açılacağını ve dizinin mutsuz bir son yapmasından korktuklarını da dile getirdiler.

İşte Zümrüdüanka dizisinin 24. bölümünden 1. fragman: