Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’nın Zümrüt’ü Ceren Yılmaz sonunda kabustan kurtuldu!

Zümrüdüanka’nın Zümrüt’ü Ceren Yılmaz sonunda kabustan kurtuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinde ilk kez başrolde yer alan Ceren Yılmaz, ilk başlarda ciddi eleştiriler alsa da sonraki bölümlerde sergilediği performans ile bu eleştirilerin azaldığı görüldü. Sosyal medyada özellikle de Alp Navruz’a partner olarak yakıştırılmadığını,ama izleyicilerin fikrinin 3-4 bölüm sonra değişmeye başladığını gözlemledik.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, youtube’da yayınlanan Magazin Noteri programı için Ürgüp’teki Zümrüdüanka setinde oyuncularla buluştu. Ceren Yılmaz, teklif geldiğinde Zümrüt karakterinin kendisini cezbettiğini belirtti.

Ancak Ceren Yılmaz’a bu rol hiç de kolay gelmemiş, Rolü elde etmek için büyük bir çaba harcamış. Oyuncu, “Hatta ilk okuduğumda ‘Zümrüt olmam için ne olmalı’ diye sormuştum, onu hatırlıyorum. Uğraştım aslında çok uğraştım. Çok defa deneme çekimi yaptım, sınavdan geçtim ama oldu sonunda. Mutluyum şu anda.4-5’ten fazla deneme çekimine gittim” diye konuştu.

Role nasıl hazırlandığını da anlatan Yılmaz, Zümrüt’ün kendisine hem uzak hem de yakın bir karakter olduğunu vurguladı. Oyuncu,”İçsel karakteri bana çok yakın ama sosyolojik karakteri çok uzaktı.O yüzden biraz insanları inceledim. Bu tarz annesi – babası olan insanlar nasıl davranırlar, bu tarz aile yapısına sahip insanlar nasıl davranırlar onlara baktım. Böyle hazırlandım” dedi.

Zümrüdüanka'nın Zümrüt'ü Ceren Yılmaz sonunda kabustan kurtuldu! 8

Dizi yayınlanmaya başladıktan sonra kendisini tanıyanların gerçek hali ile dizideki halini görünce çok şaşırdıklarını anlatan genç oyuncu, “Benimsemeleri zor oldu. Tanımayan insanların benimsemesi zor oldu. Ama şu an o kadar güzel yorumlar almaya başladım ki, artık bu beni mutlu ediyor” açıklamasında bulundu.

Ürgüp’teki çekimlerde -21 derecelerde çalıştıklarını,üzerinde incecik kıyafetler ile çekimler yapıldığını hatırlatan Ceren Yılmaz, böyle bir dizide ilk kez başrolde yer almayı da deli cesareti olarak yorumladı.

“Aslında deli cesareti geldi bana. Çünkü ilk başta neye adım attığımı fark edemedim. Sadece teaser yayınlandığı zaman anladım neyin içinde olduğumu. Kötü yorumlar almaya başladım, hakaretler almaya başladım. Sonra dedim ki, ne yapıyorum ben, ben nasıl bir şeyin içine girdim. Nasıl böyle bir cesarette bulundum? Ama şimdi her şey oturdu.Artık geçti. Ama adım atarken farkında değildim.”

Zümrüdüanka'nın Zümrüt'ü Ceren Yılmaz sonunda kabustan kurtuldu! 9

Şu anda eleştiriler almadığını ama ilk teaser yayınlandığında izleyicilerin kendisini tanımadığı için aşırı tepki gösterdiğine vurgu yapan Ceren Yılmaz, sosyal medyada herkesin cast yaptığını, herkesin eleştirilerde bulunduğunu, herkesin magazinci gibi davrandığını gülümseyerek ifade etti.

3 aydır Ürgüp’teki çekimlerde yer alan Ceren Yılmaz, yaşadığı İstanbul’a sadece 2 kez hem de 1’er gün gidebildiğine değindi. Sosyal hayatının olmadığını, ailesi ile zor görüşebildiğini anlatan Ceren Yılmaz, anne ve babasının sürekli yanında olduğunu ifade etti. Genç oyuncu bir sevgilisinin de olmadığını sözlerine ekledi.

Partneri Alp Navruz gibi Ceren Yılmaz da boş zamanlarında at binmeye başladı.

Videodan Zümrüdüanka dizisi oyuncuları ile röportajları bulabilirsiniz…