Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’nın Zümrüt’ü Ceren Yılmaz’ın kendine bir sorusu var!

Zümrüdüanka’nın Zümrüt’ü Ceren Yılmaz’ın kendine bir sorusu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşan, şimdiye kadar da 9 bölümü yayınlanan dizinin parlayan yıldızı kuşkusuz Ceren Yılmaz. İlk bölümlerde büyük eleştiri alan Yılmaz, sonradan kendisini kanıtlamayı başardı.

Serhat ve Zümrüt’ün hikayesi koronavirüs yüzünden ara vermek durumunda kaldı. Ürgüp’teki çekimlere ne zaman başlanacağı bilinmiyor ancak Ceren Yılmaz’a bu sürecin çok şeyler öğrettiği de anlaşılıyor.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, “Hayat ne garip o anı yaşarken hiç anlamıyorsunuz ne kadar şanslı olduğunuzu. O yüzden her zaman sormak lazım kendi kendinize nasıl bu kadar şanslı oldum? Diye” şeklinde bir paylaşımda bulundu. Ceren Yılmaz’ın bu paylaşımında aslında aynı soruyu kendisine de sorup cevabını araması şart. Zira bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı bir yükseliş her oyuncunun elde edebildiği bir şans değil.

Aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan oyuncu, kısa sürede binlerce beğeni alırken, “Bakmalara doyamıyoruz, seni çok özledik” gibi yorumlar yapan hayranları, Zümrüdüanka dizisinin dönüşünü de heyecanla beklediklerini ifade ettiler.

Zümrüdüanka'nın Zümrüt'ü Ceren Yılmaz'ın kendine bir sorusu var! 7