Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’ya bir ünlü katılıyor, bir başka ünlü ayrılıyor!

Zümrüdüanka’ya bir ünlü katılıyor, bir başka ünlü ayrılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Zümrüdüanka, koronavirüs salgını nedeniyle yeni bölümleri ile yayında yer alamıyor. Alp Navruz, Ceren Yılmaz ve Selim Bayraktar’ı buluşturan dizinin akıbeti de netleşiyor. Ürgüp’te çekilen dizinin şu ana kadar 9 bölümü yayınlandı.

Reytingleriyle de Cumartesi akşamı Kuzey Yıldızı’na rakip olan Zümrüdüanka dizi ekibinin, koronavirüs salgınının hafifleyeceği düşüncesi ile 20 Nisan’da sete çıkma ihtimali var. Senaryo üzerinde bazı düzenlemeler de yapılıyor ve yeni bir karakter diziye katılacak.

Geçtiğimiz gün açıklandığı üzere Sermiyan Midyat, Mahir Özgüç olarak yapımda yerini alacak. Diziye geçtiğimiz ay katılan Itır Esen’in canlandırdığı Nisa Özgüç, Hamit Özgüç’ün annesi… Semriyan Midyat ise Nisa Özgüç’ün eşi Mahir olarak diziye gelecek.

Zümrüdüanka'ya bir ünlü katılıyor, bir başka ünlü ayrılıyor! 8

Diziye katıldığı dönemde Itır Esen, “Kapadokya büyülü bir yer, çekimleri böylesine güzel bir yerde yapılan “Zümrüdüanka”ya katıldığım için çok heyecanlıyım. Oyuncu arkadaşlarım ve set ekibi çok sıcakkanlı. Burada olduğum için mutluyum” diye konuşmuştu. Ancak oyuncunun yapımdaki rolünün fazla uzun olmadığı biliniyordu. Şimdi ise ayrılık vakti.

Zümrüdüanka'ya bir ünlü katılıyor, bir başka ünlü ayrılıyor! 9

Özellikle Sermiyan Midyat’ın gelişinin aynı zamanda Itır Esen’in diziden ayrılışına sahne olacak. Eğer bir sorun çıkmaz ise 20 Nisan’da sete çıkacak olan dizinin yeni bölümleri çekilecek.