Ana sayfa TV Programları Müge Anlı ile Tatlı Sert programına ne olduğu ortaya çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına ne olduğu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv’de uzun yıllardır program yapan Müge Anlı’nın Pazartesi gününden itibaren kolaj bölümlerle ekrana yansıması, programa ne olduğu sorusunu beraberinde getirmişti. Birçok izleyici de sosyal medyada neden programın yeni bölümlerinin yayınlanmadığını sordu.

Ayrıca programda çalışan 50 kişinin de tazminat ödenmeden işten çıkartıldığı şeklinde bir iddiada ortaya atıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntılar yaşandığı şeklindeki iddialara yapımcı firma Mavi Klarnet Yapım’dan açıklama geldi.

Medyatava’ya açıklama gönderen şirket tüm bu iddiaları yalanladı. Programda 61 kişinin çalıştığı ve kimsenin de işten çıkartılmadığı belirtildi. Haber ve istihbarat ekiplerinin evlerden çalıştığı, montaj ekibinin ise normal ofislerinde olduğu duyuruldu.

Programın canlı yayınlarına ise bir süreliğine ara verildiği ortaya çıktı. Programın önümüzdeki hafta yeniden ekrana dönmesi olasılığı bulunuyor.

Açıklama şöyle: “Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinde 61 kişi çalışıyor. Haber ekibi ve istihbarat ekibi evde çalışıyor. Montaj ekibi burada. Koronavirüs nedeniyle geçici bir süre yayına ara verdik. Bunlar aslı astarı olmayan haberler. Çalışanlarımız bile biliyor böyle bir şey olmadığını ve bizi arayıp sormuyorlar. SGK çıkışları yapılmadı, maaş alamama durumu yok. Müge Anlı ile Tatlı Sert gibi bir programda 50 kişinin işine son verilmesi söz konusu olabilir mi?”