Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Ergenç’in Babil’deki babalık halinin gerçekten hiç farkı yok!

Halit Ergenç’in Babil’deki babalık halinin gerçekten hiç farkı yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinde Halit Ergenç ile Beren Kasımoğulları’nın baba-oğul halleri izleyenleri çok etkiliyor… Ali isminde gerçekte de bir oğlu bulunan ve ikinci oğlunun da doğumunu heyecanla bekleyen Ergenç, Babil dizisindeki İrfan olarak yeniden ekranlarda izleyicilerin beğenisini kazandı.

Babil dizisinin 2. yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlanmaya devam ediyor. Oğulunun hayatta tutabilmek için her türlü yolu denemeye kararlı olan İrfan’ın en duygusal sahnelerini 2. bölümde bulacaksınız. Deniz’in ölümü sorduğu o anlarda birçok izleyici ekran başında gözyaşı dökecek. Ergenç, o kadar başarılı bir baba portresi çiziyor ki, gerçek hayattaki babalığını sanki aynen alıp da diziye yerleştirmiş gibi inandırıcı, ikna edici bir performansa sahip.

Dizinin 2.bölüm 3. fragmanını izleyenler “Allah kimseyi çocukları ile sınamasın” dedirtiyor. Çok duygulandıran sahnelerin yer alacağı 2.bölüm 24 Ocak Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak.

İrfan, artık hayatının en zor sınavında!

Ailesini korumak için tehlikeli bir hamle yapmak zorunda kalıyor ve bir kere daha Süleyman’la karşı karşıya geliyor. Ayşe, hiç beklenmedik bir anda İrfan’ın karşısına çıkınca önemli bir karar vermek zorunda kalıyor. Süleyman, bir yandan İrfan’la uğraşırken Kudret’le İlay yüzünden yaşanacak savaşın ilk kurşunu atılıyor. Deniz’in zamanı azalırken İrfan Egemen’le, dokunduğu herkesin hayatını değiştirecek tehlikeli oyuna başlıyor.