Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda reytingde rakiplerini ateşe attı! Ramo iyi döndü, Babil için umutlar azaldı!

Kırmızı Oda reytingde rakiplerini ateşe attı! Ramo iyi döndü, Babil için umutlar azaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları dizi rekabeti başladı… 6 dizi dün akşam yarıştı ve çok ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Kanallar iddialı dizilerle bu yarışta öne geçmek için büyük çaba sarf ederken, asıl kazananın Kırımzı Oda dizisi olduğu net bir şekilde ortaya çıktı.

6,75-9,00 arası reytingleriyle göz dolduran Kırmızı Oda, tv8’e büyük bir güç kattı. Dizi tüm kategorilerde en çok izlenen dizi olmayı başardı. Rakip yapımları adeta ateşe atan bir performan sergileyen Binnur Kaya’nın başrolündeki dizide, gerçek hayattan esinlenilerek oluşturulan hikayeler büyük ilgi görmeye devam edecek gibi duruyor.

15. sezonunu başlayan Arka Sokaklar ise totalde güçlü bir şeklide yoluna devam ediyor ve Kırmızı Oda’dan sonra Cuma akşamlarının en sağlam yapımı olarak da göz dolduruyor. Dizi güncel olaylara da yer verdiği hikayeleri ile bu başarılı gidişatını da sezon boyunca sürdürecektir.

Kırmızı Oda reytingde rakiplerini ateşe attı! Ramo iyi döndü, Babil için umutlar azaldı! 13

Cuma rekabetinde bir diğer dikkat çeken dizi ise Ramo oldu. Salı’dan Cuma’ya alınan Ramo’ya bu önemli değişikliğin olumlu yansıdığı görülüyor. 12. bölümüyle birlikte ikinci sezona aksiyon dolu bir şekilde başlayan Show TV’nin dizisinin 4’ün üzerinde kalan reytingleri gayet iyi bir ikinci sezon başlangıcını anlatıyor.Bu kadar farklı rakip diziye rağmen Ramo’nun ayakta kalabileceği de görüldü.

Kırmızı Oda reytingde rakiplerini ateşe attı! Ramo iyi döndü, Babil için umutlar azaldı! 14

Atv’de 3. sezona başlayan Hercai dizisi totalde tutunmaya çalışsa da AB grubunda adeta çakıldı… Hercai’nin artık o kadar da izleyici üzerinde etkisinin olmadığı da reytinglerle anlaşılıyor… atv’nin iddialı dizisinin önümüzdeki hafta elde edeceği sonuçlar da büyük merakla takip edilecek.

Kırmızı Oda reytingde rakiplerini ateşe attı! Ramo iyi döndü, Babil için umutlar azaldı! 15

Romantik komedi dizisi olarak bu kadar farklı türdeki rakip dizilere rağmen Bay Yanlış’ın ayakta kalmayı başarabileceği de reytinglerden anlaşılıyor. Fox TV’nin dizisi total ve ABC1 gruplarında 3,5 üzerinde reytinglere sahip. AB grubunda ise Bay Yanlış’ın daha güçsüz olduğu da görülüyor.

Kırmızı Oda reytingde rakiplerini ateşe attı! Ramo iyi döndü, Babil için umutlar azaldı! 16

Kadro muhteşem ama Babil’in reytingleri pek de muhteşem değil. Halit Ergeç, Onur Saylak, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Birce Aklay, Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizinin total performansı feci derecede kötü… AB’de iyi durumda olan Babil’in ABC1 performansı da düşük. Babil, cuma akşamlarının kaybeden dizisi olabilir. Ama izleyicileri fanatik bir şekilde yapımı destekliyor, bu da unutulmamalı.

Cuma rekabetinde ayrıca Payitaht Abdülhamid dizisinin de Ekim ayında bu yarışa katılacağını hatırlatalım.

İşte 18 Eylül Cuma günü Total grubu ilk 10 program:

Kırmızı Oda reytingde rakiplerini ateşe attı! Ramo iyi döndü, Babil için umutlar azaldı! 17

İşte 18 Eylül Cuma günü AB grubu ilk 10 program:

Kırmızı Oda reytingde rakiplerini ateşe attı! Ramo iyi döndü, Babil için umutlar azaldı! 18

İşte 18 Eylül Cuma günü ABC1 grubu ilk 10 program:

Kırmızı Oda reytingde rakiplerini ateşe attı! Ramo iyi döndü, Babil için umutlar azaldı! 19