Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir paylaştı, herkes anladı Doğduğun Ev Kaderindir’de ne olacağını!

Demet Özdemir paylaştı, herkes anladı Doğduğun Ev Kaderindir’de ne olacağını!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bu hafta ekrana gelen yeni bölümünde Mehdi’nin Zeynep’i Barış’ın evinde gelip bulması, izleyiciyi şoke eden bir sahne oldu. Dizinin bölüm finali olan bu sahne sonrasında herkes şimdi merakta. Yeni bölüm heyecanla beklenirken, Demet Özdemir, her zaman yaptığı gibi kamera arkasından bol bol fotoğraf paylaşmaya devam ediyor ama istemeden de tüyo vermekte!

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde oynadıkları dizi gittikçe daha çok heyecanlı hale gelirken, Mehdi’nin gidişatı ise izleyenleri hem şaşırtıyor hem de kızdırıyor. Artık kimsenin Mehdi için söyleyecek iyi bir lafı kalmadı.

Çünkü her ne kadar kendisi aşk, sevgi, korumak adına Zeynep’in çevresinden ayrılmadığını söyleyip dursa da kimse kül yutmuyor! Mehdi’nin iyice hastalıklı bir hale dönüşen bu takip, vurup kırma, psikolojik baskı uygulama meselesi şimid gizlice eve girip adam kaçırmaya kadar vardı!

Yeni bölüm merakla beklenirken, herkesin aklındaki ya da dileğindeki mesele ise içerde telefonla konuşan Barış’ın bir şeyler duyup mutfağa gelmesi ve olanları görmesi.

Artık herkes Mehdi’den o kadar tedirgin ki Zeynep’e bir zarar verecek diye izleyici ekran karşısında geriliyor. Dolayısıyla bir şekilde Mehdi Zeynep’i kaçıramadan Barış farketsin isteniyor…

Fakat öyle olmayacağını Demet Özdemir’in bir kaç gündür kamera arkasından yaptığı paylaşımlardan herkes öğrendi! Zira oyuncu, esprili paylaşımlarıyla gelecek bölümden tüyoyu da veriyor.

İbrahim Çelikkol ile fotoğraflarını instagram’da paylaşan oyuncu, çekimler sırasındaki keyifli anlarıyla takipçilerini mutlu ediyor ama Mehdi’nin Zeynep’i arabaya atıp kaçırdığı da anlaşıldı çoktan!

Fotoğraflarda Çelikkol’un kıyafetini görenler durumu anladı! Zira Mehdi’nin eve gizlice girdiği andaki paltosu ve boğazlı siyah kazağı İbrahim Çelikkol’un üzerinde. Şapkasını da Demet Özdemir takmış!

Özdemir’in ‘Biz kaçıyoruz’ notu da kaçırma sahnesine güzel bir atıf olmuş…

Demet Özdemir paylaştı, herkes anladı Doğduğun Ev Kaderindir'de ne olacağını! 9

Demet Özdemir paylaştı, herkes anladı Doğduğun Ev Kaderindir'de ne olacağını! 10

Demet Özdemir paylaştı, herkes anladı Doğduğun Ev Kaderindir'de ne olacağını! 11