Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde şaşkına çeviren gelişme! Burcu Biricik bile dalgasını geçti!

Kırmızı Oda dizisinde şaşkına çeviren gelişme! Burcu Biricik bile dalgasını geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, her hafta ekrana gelen yeni bölümle izleyenleri sarsmaya devam ediyor. Bu hafta 16. bölümü yayınlanan dizide çarpıcı gelişmeler yaşandı. Sema Kekiç’in oynadığı Selvi’nin, yıllar sonra Doktor Hanım’ın yardımıyla dışarı çıkması izleyenlerin içini serinletirken, Burcu Biricik’in oynadığı Boncuk’un gidişatı ise endişelendirdi!

Kocası Sadık tarafından evlendikten sonra Hollanda’ya götürülen ve dört duvarın arasında, hiç arkadaşı olmadan, sevgisiz, ilgisiz bir şekilde 7 yıl geçiren Boncuk’un dramını bir kaç haftadır izliyoruz. Sadece bununla kalmıyordu aslında travması.

Çocukluğunda yaşadıkları da bir bir ortaya çıkmaya başladı. Babasının eve metresini getirip, annesi, ablası ve kendisine uyguladığı baskı, şiddet sonucunda Boncuk, evlilik konusunda da çok yanlış fikirlere kapılmıştı. Boncuk’un çocukken yaşadığı bu acı olayda, hiç ilgi ve sevgi göstermeyen babasının, bir de kendilerini içki masasına meze yapması travmasını katlamıştı.

Eve gelen metresin annesine tavırları, babasının annesini dövmesi, kendilerine itip kakması, her gece evde alem yapılması ve bunları izlemek zorunda kalan Boncuk, ağır bir travma geçirmiş ve bunun sonunda da mutlu olmadığı bir evlilikle travmaları ortaya çıkmıştı.

Hayalindeki 3 ermişle birlikte hareket eden Boncuk’un yeni bölümdeki hali ise hiç iyi değildi! Doktor Hanım’la vedalaşması ve artık vaktinin geldiğini, işaretleri aldığını, gitmesi gerektiğini söylemesi ise Doktor Hanım’ı çok şaşırttı.

Kırmızı Oda dizisinde şaşkına çeviren gelişme! Burcu Biricik bile dalgasını geçti! 8

Ayrıca Boncuk’un ablasının evinin penceresinden bakıp gelen giden araçlarla ilgili yada televizyondan, gazeteden işaretler aldığını söylemesi, hatta yürüyüşe çıktıklarında bir kızın telefondaki konuşmasının bile kendisine bir işaret olduğunu anlatması şoke etti.

Halüsinasyonlar gören Boncuk’un durumu iyice vahimleşti ve kendisini bir başka kocaya vereceklerini söyleyerek ermişlerin istediğini yapmak için bir gelinlik giyip, yüzüne de çok kötü bir makyaj yaparak odaya kapanması, izleyiciyi çok şaşırtan sahneler oldu.

İşaretler aldığını ve gitme vaktinin geldiğini söyleyen Boncuk’un, kapıyı kilitleyip açık camdan bakıp durması akıllara intihar edeceği tahminlerini getiriyor. Boncuk’un sonu merakla bekleniyor ama etrafındaki her şeyde kendisine bir işaret verildiğine yoran Boncuk’un haline Burcu Biricik de dikkat çekti.

Oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde gelinlik giydiği o sahnenin çekimi için beklerken bir fotoğrafını çekti ve instagram’a koydu. Biricik, Boncuk’a atıfta bulunarak “İşaretler her yerde, görmesini bilene” yazarak kahkaha emojisi koydu.

İşte oyuncunun o paylaşımı:

Kırmızı Oda dizisinde şaşkına çeviren gelişme! Burcu Biricik bile dalgasını geçti! 9

Boncuk’un işaretler aldığını sandığı o sahneyi aşağıda izleyebilirsiniz….