Ana sayfa Dizi Haberleri Olmaz demeyin! Yasak Elma’da Halit’in döneceği sözlerine Şevval Sam bile şaşırıp kaldı!

Olmaz demeyin! Yasak Elma’da Halit’in döneceği sözlerine Şevval Sam bile şaşırıp kaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinde öyle şeyler oluyor ki izleyici artık şaşırmaktan yoruldu! Dizinin takipçileri, 90. bölüm 2. fragmanının yayınlanmasının ardından bir şaşkınlık daha yaşadı ama ne kadar gerçek izleyip göreceğiz! Fragmanda “Halit yaşıyor” sözlerini duyanlar, Talat Bulut’un diziye geri dönmesi meselesini sosyal medyada tiye alarak yorumluyor.

Bu cümlenin ardından izleyici ‘olmaz, çok saçma’ gibi yorumlar yapmak yerine Halit’in mezarda evlenecek kimseyi bulamayıp geri döneceği şeklinde esprili mesajlar yayınlıyorlar. Talat Bulut yeniden diziye gelir mi bilinmiyor ama artık kimse Yasak Elma’da mantık aramıyor!

85. bölümde diziden ayrılan Halit’in yanı sıra 4 isim daha gitmişti. Lila, Kerim, Kaya, Yiğit karakterleri de artık yok. Dizi adeta baştan yazılırken, Halit’in yeniden gelme ihtimali çok olası görünmüyor ama adı bile tedirgin edecek gibi görünüyor Ender-Yıldız ve Şahika’yı.

Olmaz demeyin! Yasak Elma'da Halit'in döneceği sözlerine Şevval Sam bile şaşırıp kaldı! 11

Yasak Elma’nın yeni isimleri Ali İhsan bey karakteri ile Erdal Özyağcılar, Çağatay olarak Berk Oktay ve Feride karakterinde de Gülenay Kalkan’ın dahil olmasıyla Halit’in dönmesi biraz tuhaf kaçacak ama heyecan yaratmak adına muhtemelen başka bir senaryo devreye girecek.

Dizinin 21 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 90.bölüm 2. fragmanında “Halit ölmedi” cümlesini kimin söylediği tam anlaşılamasa da Ender’in kendisini birisinin takip ettiğini söylemesiyle birlikte onun sesi olduğu tahminleri yapılıyor.

Bu arada dizinin yeni fragmanının yayınlanmasının ardından Şevval Sam da aşağıdaki paylaşımı yaparak hem

Olmaz demeyin! Yasak Elma'da Halit'in döneceği sözlerine Şevval Sam bile şaşırıp kaldı! 12

Şeytan emojisi ile yeni bölüm fragmanını paylaşan oyuncu da bu duruma şaşırdığını “Ne???” notuyla düşmüş yaptığı paylaşımı. Şevval Sam’ı bile şaşırtan bu durum, izleyiciyi de şaşırttı ama hemen ardından esprili yorumlar gelmeye başladı.

İşte onlardan bazıları:

Olmaz demeyin! Yasak Elma'da Halit'in döneceği sözlerine Şevval Sam bile şaşırıp kaldı! 13

Olmaz demeyin! Yasak Elma'da Halit'in döneceği sözlerine Şevval Sam bile şaşırıp kaldı! 14

Olmaz demeyin! Yasak Elma'da Halit'in döneceği sözlerine Şevval Sam bile şaşırıp kaldı! 15