Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya, Feriha’yı hatırlatıp kendisiyle dalga geçti!

Hazal Kaya, Feriha’yı hatırlatıp kendisiyle dalga geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2011 yılında ekrana gelen ve hala konuşulan Adını Feriha Koydum dizisinde rol alan Hazal Kaya, o günlere atıfta bulunan bir paylaşımıyla dikkatleri çekti. Hala hatıralardan çıkmayan dizide Çağatay Ulusoy ile birlikte kamera karşısına geçen Hazal Kaya için, Adını Feriha Koydum dizisi bir başka.

Aynı zamanda Kaya’nın hayranları da o diziyi unutamıyor. Hala sosyal medyada Çağatay Ulusoy ile birlikte yeniden bir başka projede buluşması için çağrılar, kampanyalar bile yapılıyor.

Hazal Kaya’nın, Adını Feriha Koydum dizisiyle birlikte yabancı ülkelerde de pek çok hayranı oluştu. Latin hayranları, bir dönem dizide partnerlikleri çok beğenilen Çağatay Ulusoy ile birlikte yeni bir dizi için yapılan kampanyaya da büyük destek vermişlerdi.

Hazal Kaya, son günlerde hayli yoğun. Aslında bir dizide rol almıyor ve şu anda eşi Ali Atay’ın Son Yaz dizisi nedeniyle gittiği Çeşme’ye taşındı.

Oğlu Fikret Ali’yi de alıp eşinin yanına giden oyuncu, bir süre İstanbul’dan uzak olacak. Yaptığı sosyal medya paylaşımlarında sık sık bir sürprizi olduğunu, çalıştığını anlatıyor oyuncu.

Bir süre önce Netflix için çekilecek olan Pera Palas dizisiyle anılan oyuncunun yeni dizisine çalıştığı düşünülüyor ama henüz sürprizini açıklamadı.

Son dönemde sosyal medya hesabını daha sık kullanan oyuncu, en çok da farklı filtrelerle kendine değişik tarzlar yapıyor. Bazen saçını mora boyayan oyuncu, bazen de dalmaçyalı makyajıyla poz veriyor. En son yaptığı paylaşımda ise Feriha’ya atıfta bulunarak simli bir filtreyi denedi. Oyuncu, Feriha’nın nişan törenini hatırlatarak simli bir uygulamayı kullandı.

Hazal Kaya, Feriha'yı hatırlatıp kendisiyle dalga geçti! 18

“Feriha’nın nişanı gibi sim mi döksem gözlerime” diye Feriha’nın nişan makyajına esprili bir gönderme yapan oyuncunun paylaşımı aşağıda…

Hazal Kaya, Feriha'yı hatırlatıp kendisiyle dalga geçti! 19

Bu arada meslektaşı Bülent Şakrak ile uzun yıllardır abi-kardeş gibi olan Hazal Kaya, Şakrak’ın dijital platform Bein Connect için yaptığı bir programı da duyurdu sayfasından.

Hazal Kaya, Feriha'yı hatırlatıp kendisiyle dalga geçti! 20