Ana sayfa Dizi Haberleri İlk kez oluyor! Yayındaki İyi Aile Babası dizisinin ismi değişti! Bakın ne oldu?

İlk kez oluyor! Yayındaki İyi Aile Babası dizisinin ismi değişti! Bakın ne oldu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin yeni komedi dizisi İyi Aile Babası, reytingleriyle kanalın yüzünü pek güldürmüyordu. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin reytingleri, karşısındaki güçlü dizilerle mücadele etmek için pek de iç açıcı değil. Dizinin kadrosunda hepsi birbirinden başarılı ve sevilen isimler var. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyoncu gibi güçlü oyuncuların varlığına rağmen, dizi istenilene veremedi.

Kanal D ise diziden vazgeçmek istemiyor ve bir dizi değişikliğe gitmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde dizinin senaristinin değiştiği öğrenilmişti. Pek çok komedi dizisine imza atan Birol Güven’in yeni senarist olduğu öğrenilmişti.

Dizinin şimdiye kadar 4 bölümü yayınlandı. 5. bölümden sonra da Birol Güven diziye şekil verecek. İyi Aile Babası dizisinin senaryosunu yazmayan başlayan Birol Güven ile birlikte bir başka değişim de büyük dikkat çekti!

Daha önce hazırlık aşamasında dizilerin isimlerinin değiştiğine tanık olmuştuk ama varolan, hala yayında olan bir dizinin isminin değişmesine ise ilk kez tanıklık edeceğiz!

İlk kez oluyor! Yayındaki İyi Aile Babası dizisinin ismi değişti! Bakın ne oldu? 7

Gazeteci Birsen Altuntaş, İyi Aile Babası dizisinin 5. bölüm ile birlikte isminin değişmesine vurgu yapan mesajıyla sosyal medyada dikkat çekti. Dizinin ismi bundan sonra Babam Çok Değişti olacak!

Süreç Film imzalı dizi, dizi tarihimizde bir ilke imza atarak, yayındayken ismi değişen dizi olarak hafızalara kazınacak. Yılbaşından sonra yayınlanacak olan 5. bölümde İyi Aile Babası dizisi, artık Babam Çok Değişti adıyla ekranlara gelecek.

Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor dizisinin reytingde yarıştığı güçlü yapımlar ekranda. Aynı zamanda Alev Alev, Sol Yanım dizisinin yanı sıra bu hafta son bölümü yayınlanacak olan Kalk Gidelim dizisi de ekrandaydı.

İyi Aile Babası dizisi de bu dizilerle yarışmakta zorlanmıştı. İsmi değişen dizinin senaryosu da değişince bakalım durum ne olacak?