Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisine gelecek sürpriz isim şaşırttı! Miran ve Reyyan için dengeler değişiyor mu?

Hercai dizisine gelecek sürpriz isim şaşırttı! Miran ve Reyyan için dengeler değişiyor mu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3. sezonuyla ekranda olan Hercai dizisinin bir süre önce gün değiştirdiği öğrenilmişti. Cuma akşamından Pazar gününe alınan dizi, bu haftadan itibaren yeni gününde yayınlanacak. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in rol aldıkları dizinin tek sürprizi bu değil! Bir de yeni karakterin diziye katılması söz konusu ki bu durumda da bazı dengelerin değişeceği tahminleri yapılıyor.

Diziye yeni sezonunda yeni karakterler katılmaya devam ediyor. Geçtiğimi haftalara Akın Akınözü’nün hayat verdiği Miran karakterinin, yıllarca Azize tarafından tutsak edilen annesi Dilşah ortaya çıkmıştı. Bu hafta 10 Ocak Pazar akşamı 54. bölümüyle ekrana gelecek olan diziye bir isim daha geliyor!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon final yapan Zalim İstanbul dizisindeki oyunculuğuyla büyük dikkat çeken genç oyuncu Sera Kutlubey, şimdi Hercai dizisinde ortaya çıkacak. O dizide Ceme karakterini oynayan Kutlubey, yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Yeni kuşağın başarılı isimlerinden birisi olan ve oyunculuğuyla övgüler toplayan Sera Kutlubey’in, dizide kilit bir karakteri oynama ihtimali yüksek! Güçlü oyunculu ile dikkat çeken Kutlubey’in ismi, Hercai ile bir süredir anılmaktaydı.

Hercai dizisine gelecek sürpriz isim şaşırttı! Miran ve Reyyan için dengeler değişiyor mu? 7

Sonunda kulisten sızan bilgiler doğru çıktı ve Sera Kutlubey, Hercai dizisinin yeni transferi oldu. Daha önce
Kehribar, Babam ve Ailesi ile İsimsizler dizilerinde rol alan oyuncunun Hercai’de kimi oynayacağı henüz net değil.

Ancak Hercai’nin giderek sürpriz üstüne sürpriz yapan hikayesinde Sera Kutlubey’in de yine çok dikkat çekecek bir rolle geldiği tahminin yapmak hiç de zor değil!