Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan kuralları; Ünlü oyuncu derdi olan rolleri oynamayı istiyor!..

Ayça Ayşin Turan kuralları; Ünlü oyuncu derdi olan rolleri oynamayı istiyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son dönemin yükselen kadın oyuncularından Ayça Ayşin Turan Instyle Dergisi Nisan sayısı için objektif karşısına geçti ve kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Dergiye rengarenk pozlar veren güzel oyuncunun sosyal medya hesabından da yayınladığı fotoğrafları, 5.6 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabında beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Ayça Ayşin Turan Instyle Dergisi’ne yaptığı açıklamada, gönlünde yatan rolü şu sözlerle açıkladı; “Derdi olan işlerde olmayı, öyle kadınları canlandırmayı seviyorum. Oynadığım her rol birbirinden farklıydı. Şimdi de kalbimi attıracak bir senaryoda, ‘İşte bu!’ dediğim farklı bir rolle dönmeyi, yapmadığım bir şeyi yapmayı çok isterim.”

Ayça Ayşin Turan kuralları; Ünlü oyuncu derdi olan rolleri oynamayı istiyor!.. 7

Geçtiğimiz günlerde rol tercihi ile ilgili basın mensuplarına da bir açıklama da bulunan Ayça Ayşin Turan, “Kadına şiddet içerikli bir senaryo gelirse oynamam” açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Ekranlara en son Ada Masalı dizisiyle gelen ve dizideki partneri Alp Navruz ile birlikteliğiyle de sürekli magazin basınında gündem olan oyuncu; “Ben her seferinde farklı karakterler denedim. Şimdi de farklı karakterlerle devam etmek istiyorum” şeklinde konuştu.