Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü çift ayrıldı mı? Gökhan Alkan’ın Nesrin Cavadzade hamlesi çok konuşulur!

Ünlü çift ayrıldı mı? Gökhan Alkan’ın Nesrin Cavadzade hamlesi çok konuşulur!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yasak Elma dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan çifti ayrılık iddialarıyla gündeme geldi.

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan ve yakında nikah masasına oturmaları beklenen oyuncu çiftten Gökhan Alkan, sevgilisi Nesrin Cavadzade ile sosyal medyada olan fotoğraflarını sildi ve Cavadzade’yi sosyal medyada takibi bıraktı.

Ünlü çift en son, Nesrin Cavadzade’nin 8 Aralık tarihinde doğan sevgilisi için organize ettiği kutlamadan paylaştıkları fotoğraf kareleri ile gündeme gelmişti.

Ünlü çift ayrıldı mı? Gökhan Alkan'ın Nesrin Cavadzade hamlesi çok konuşulur! 7

Partide Gökhan Alkan, takım elbisesi ve papyonuyla dikkat çekerken Cavadzade’nin ışıltılı beyaz elbisesi çok beğenilmişti. Oyuncu çiftin kıyafet seçimlerine hayranları tarafından, “Nikah öncesi prova gibi” yorumları yapılmıştı. Cavadzade, Alkan’ı etiketlediği instagram paylaşımına, Happy birthday love (İyi ki doğdun aşk) notunu düşmüştü.

Yakışıklı oyuncunun pastasındaki ‘Sensin’ yazılı not da dikkatlerden kaçmamıştı. Çiftin aşk dolu karelerine 500 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum gelmişti.

Gökhan Alkan’ın sosyal medya üzerindeki son hamlesi çift hakkındaki ayrılık iddialarını gündeme getirirken, Nesrin Cavadzade’nin ise sevgilisini takibi bırakmaması ve birlikte fotoğraflarını sosyal medyadan silmemesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Geçtiğimiz aylarda Bebek’te görüntülenen Cavadzade, nişanlısı Gökhan Alkan ile nikah masasına ne zaman oturmayı planladığı sorusuna  “Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi, annemden daha çok soruyorsunuz. Kısmet bu işler, bakalım. Kafamızda herhangi bir tarih yok, olsa söylerim” yanıtını vererek sitem etmişti.