Ana sayfa Sosyal Medya 17 sene önce sona eren Kurtlar Vadisi, HD bölümleri sayesinde yeniden gündem oldu!

17 sene önce sona eren Kurtlar Vadisi, HD bölümleri sayesinde yeniden gündem oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinin fenomen yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi sona ermesinin üzerinden 17 geçmesine rağmen gündem olmaya başarıyor. Hala unutulmayan dizi dün Twitter’da yeniden gündem oldu.

Kurtlar Vadisi dizisi 2003-2005 yılları arasında yayınlanmıştı. Yayınlandığı dönem büyük tartışmalar yaratan dizi kimileri tarafından çok eleştirilse de çok ciddi bir hayran kitlesine sahipti. Öyle bir hayran kitlesi ki hala dizilerinden vazgeçmedi.

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi, sona ermesinin üzerinden 17 yıl geçtikten sonra dün yine sosyal medyada gündem oldu. Gündem olmasının sebebi, dizinin eski bölümlerinin HD olarak yeniden YouTube’da yayınlanmaya başlamasıydı.

17 sene önce sona eren Kurtlar Vadisi, HD bölümleri sayesinde yeniden gündem oldu! 4

Kurtlar Vadisi’nin YouTube kanalı 1 milyondan fazla takipçiye sahip. Dizinin HD versiyonu birkaç gün önce YouTube kanalında yayınlanmaya başladı. Her gün yeni bir bölüm saat 17:00’de HD olarak paylaşılıyor. Dizinin üçüncü bölümü paylaşıldıktan sadece 17 saat sonra 70 binin üzerinde izleyiciye ulaştı.

15 Ocak 2003 tarihinde başlayan Kurtlar Vadisi projesi tam dört sezon sürdü ve 97 bölüm yayınlandı. Necati Şaşmaz’ın Polat Alemdar olarak büyük bir başarı kazandığı dizide; Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun gibi çok önemli isimler başrolde yer aldı.

Dizinin Necati Şaşmaz tarafından canlandırılan baş karakteri Polat Alemdar, bir kesimin kahramanı olmuştu. Necati Şaşmaz geçenlerde konuk olduğu İbo Show’da hayranlarına yeni bir dizi müjdesi vermişti.