Ana sayfa Dizi Haberleri 24 Eylül Pazartesi reyting sonuçlarında Söz dizinde şoke eden düşüş!

24 Eylül Pazartesi reyting sonuçlarında Söz dizinde şoke eden düşüş!

tarafından ker_def
24 Eylül Pazartesi reyting sonuçlarında Söz dizinin durumu nasıl?

Televizyon Gazetesi Detay

Geçtiğimiz hafta 3. sezonuna başlayan Söz dizisinin, Çukur’un arkasında kalacağı ve yakalamasının da ancak Çukur dizisinin hatasına bağlı olduğu ortaya çıkmakta. Aradaki reyting farkı Söz’ün zirve hedefini zorlayacak bir fark ve Star TV dizisinin 3. sezonunda Pazartesi günlerini ikincilikle kapatması ihtimalinin de çok yüksek olduğuna işaret ediyor.

Ancak Söz dizisini rahatsız eden bir program var ki o da Fatih Portakal ile Fox TV Ana Haber Bülteni…

TÜM KİŞİLER GRUBU

24 Eylül Pazartesi günkü reyting sonuçlarına bakıldığında 2 puan kadar Çukur’un gerisinde yer alan Söz dizisi 6.81 reyting ve 17.72 izlenme payına ulaştı ve 2. sırada yer aldı.

Geçen Hafta 3. sezonun 1. bölümü ise tüm kişilerde 7.24 reyting ve 19.38 izlenme payı elde etmişti. Yani Söz dizisinde tüm kişiler kategorisinde bir düşüş olduğu gözlemleniyor…

AB GRUBU

24 Eylül Pazartesi günkü AB grubu sonuçlarına göre Söz dizisi Fatih Portakal ile Fox Ana Haber Bülteni’ne ikinciliği çok az bir farkla kaptırmış durumda. 5.2 reyting ve 13.55 izlenme payı elde eden Söz, AB grubunda daha zayıf konumda.

BÜYÜK DÜŞÜŞ

Geçen hafta ise AB grubunda 6.94 reyting ve 17.08 izlenme payı elde eden Söz dizisinde çok önemli ve dikkat çekici bir düşüşün gerçekleştiğine şahit olmaktayız…

Bu durum da gösteriyor ki, Söz dizisi 3. sezonunda yeni oyuncluarı ve hikayedeki yeniliklerle ilgi görmeye devam edecek. Ancak reytinglerin yükselebilmesi daha hareketli ve aksiyonun, merak unsurunun bol olduğu bölümlere ihtiyaç var.