Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Dilara sırra kadem bastı! Peki ne olacak Adem ve Dilara’nın hali? Oyuncular anlatıyor…

İstanbullu Gelin’de Dilara sırra kadem bastı! Peki ne olacak Adem ve Dilara’nın hali? Oyuncular anlatıyor…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Geçtiğimiz hafta Cuma akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinde, Adem’in adeta koca konaktaki acınacak haline tanık olmuştuk.

İntikam almak isterken hayatını da alt üst eden Adem, hayatta ona en çok inanan ve seven kişiyi, karısı Dilara’yı da kaybetti.

Üstelik hamile olan Dilara, bir anda sırra kadem bastı adeta!

Onu her yerde arayan Adem, Süreyya ve Boranlar’la iletişim kurma ihtimaline karşılık, onları da izletti.

Fakat Dilara, Süreyya ile de görüşmüyor ya da bulunmamak için başka gizli bir yol buldular henüz bilmiyoruz.

Dizinin sezon finalinde, kumsaldaki aile yemeğine Dilara’nın da geldiği görülmüştü.

İstanbullu Gelin'de Dilara sırra kadem bastı! Peki ne olacak Adem ve Dilara'nın hali? Oyuncular anlatıyor... 7

Anlaşılan o ki Adem’in yaptıklarından sonra bu kez onu affedemeyen Dilara, bir süre ortalarda olmayacak.

Dizinin devamında Dilara ve Adem ilişkisini merak edenler için bir de tü’yo geldi.

Dizide Adem karakterini oynayan Fırat Tanış ve Dilara’yı oynayan Neslihan Arslan, Star TV’nin En Güzel Bölüm isimli pogramında karakterlerinin yeni sezondaki durumu ile ilgili açıklama yaptılar.

Fırat Tanış, “Adem, Dilara’yı arayacak, aramaya devam edecek ve tabii ki yeni, zengin, varlıklı fakat yalnız hayatında her halde bir şekilde mutlu olmaya çalışacak. Yine çatışma devam edecek ve yeni kahramanlarla tanışacak izleyici. Çok kestiremiyorum artık neler yapabileceğini Adem’in ama sürekli sürprizli olduğunu biliyoruz. Bu sürprizlerine beklenmedik şeyler yaparak devam edecek diye düşünüyorum” diye konuştu.

Kendisine diziyle ilgili en çok sorulan sorunun “Adem mutlu olacak mı?” olduğunu da belirtiyor Fırat Tanış şöyle devam ediyor: “Herkesin böyle bir isteği var herhalde. Sürekli bana yeter artık çok ağladık, azıcık mutlu ol diyorlar”

Dilara’yı oynayan Neslihan Arslan da oynadığı karaktere ne olacağını çok merak ettiğini belirterek “Ben de bir hevesle bir sonraki senaryoda ne olacak diye bekliyorum. Dilara çok olaylar yaşadı ve yaşamaya da devam edecek. Baya bir değişimler olacak gibi görünüyor şu anda Dilara’da” şeklinde konuştu.

Neslihan Arslan, kendisine en çok sorulan sorunun ise “Ne olacak bu Dilara’nın hali?” ve “Adem’den boşanacak mı?” olduğunu belirtiyor.