Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K İlk Aşk dizisinde ‘helal olsun’ dedirten karakter!

4N1K İlk Aşk dizisinde ‘helal olsun’ dedirten karakter!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV ekranlarında izleyici ile Cuma günleri buluşan 4N1K İlk Aşk 7. bölümüyle yarın Fox TV ekranlarında hayranları ile buluşacak.

Dizide Burak Yörük’ün canlandırdığı Barış Ozansoy, Ali’yi kurtarmak için gösterdiği çabayla takdiri hak etti.

Sırık lakabı ile anılan ve hayatta hiçbir şeyi elde etmek için ekstra bir çaba sarf etmeyen Barış’ın Ali’yi kurtarmak için sergilediği çaba dikkat çekti.

Ali, sevdiği kız Yaprak’a aşık olsa da Barış yapması gerekeni sergileyerek iyi bir örnek oldu.

Ameliyathane kapısındaki sahnede başarılı bir oyunculuk sergileyen Burak Yörük, Barış karakterinin o anki hissiyatını yüzündeki ifadeyle herkese yansıttı.

4N1K İlk Aşk dizisinde 'helal olsun' dedirten karakter! 8

Yaprak ile Ali ile rakip olsalar bile onu hayatta tutmak daha önemliydi ve Barış’ın suçlu olmadığının da ortaya çıkması dizi izleyicilerini memnun etti.

Şimdi 4N1K İlk Aşk izleyicileri 7. bölümde neler olacağını merak ediyor.

İşte 7. bölüm fragmanı ve özeti:

7. bölümde neler yaşanacağının detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

GERÇEKLER ORTAYA MI ÇIKIYOR?

Ali, taburcu olmuş eve çıkmıştır Çete ona eve geliş sürprizi hazırlamıştır Ancak Ali’den onu hastaneye yetiştirenin Barış olduğunu hala saklarlar. Herkes Ali’nin hızla iyileşmesinden dolayı çok mutludur ama Tekelioğlu ailesinin üzerindeki kara bulutlar henüz dağılmamıştır.

Tuzağa düşürülen arkadaşlarının intikamını almak isteyen saldırganlar günlüğü kurye ile Ali’ye gönderirler. Ela öğretmenin günlüğü Ali yerine bir tesadüfe Barış’ın eline geçer. Yaprak’ın ise başı devamsızlıktan derttedir.

Hastanede Ali’nin yanında olması ona pahalıya patlamıştır. Eğer kaybolan okçuluk raporunu bulmazsa, devamsızlıktan kalacaktır. Sonunda hastaneye getirilişi hakkında gerçekleri öğrenen Ali, Barış’la ödeşmek ister ve ona “Benden bir şey iste, ne olursa yapacağım” der. Barış da Yaprak’a aşkını itiraf etmesini ister.

4N1K İlk Aşk dizisinde 'helal olsun' dedirten karakter! 9

Eğer kabul ederse,aralarından çıkacağına söz verir. Herkes kayıp raporun kopyasını bulmak için seferber olurken, Barış günlüğün kime ait olduğunu bulmuştur. Sinan ise hiç ummadığı bir anda Müdür ile annesinin ayrılmadığını öğrenir.

4N1K İLK AŞK YENİ BÖLÜMÜYLE 17 AĞUSTOS CUMA SAAT 20.00’DE FOX’TA!