Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K İlk Aşk dizisinin 9. bölüm fragmanı, ‘neler oluyor’ dedirtti!

4N1K İlk Aşk dizisinin 9. bölüm fragmanı, ‘neler oluyor’ dedirtti!

tarafından ker_def

Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Burak Yörük’ün yer aldığı 4N1K İlk Aşk dizisinin 9. bölümü 7 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

9. bölüm fragmanını izleyenlerin şaşkınlıkları ise dikkat çekti.

“Neler oluyor 9. bölümde?” soruları sosyal medyayı kapladı.

“Bu nasıl fragman, bir şey anlayan var mı?” diye şaşkınlıklarını dile getiren 4N1K İlk Aşk hayranları, diziden daha açıklayıcı yeni bir framgan daha bekliyor.

İşte şaşkınlık yaratan 9. bölüm 1. fragmanı:

8. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaprak’ın başı ailesi ile fena dertte! İstanbul’dan ayrılma kararı alan aileyi durdurmak için herkes seferber oluyor!

Devamsızlık olayı Yaprak’ın başına feci dert açar. Son dakika raporu bulup olayı çözmüş olsalar da Yaprak babasını bir türlü ikna edemez. Babası Antalya’ya gitme kararı alır. Bir yandan çete diğer yandan Barış, Yaprak’ın babası Taner’i vazgeçirmekten her yolu denerler. Ece, babasına okuldan ayrılacağını söyler. Tek bir şartla kalacaktır, babası annesine dönmeyi kabul ederse. Babası da bunun karşılığında Ece’den Sinan’la bir daha görüşmemelerini ister. Barış, Yaprak’ın babasını ikna etme yolu bulmuştur, üstelik bu bahane ile sürekli Yaprak’la da birlikte olabilecektir. Sürekli Barış’ın yoluna çıkmasından sıkılan Ali, onu buluşmaya çağırır. Barış Ali’yi korkaklıkla suçlarken, Ali ise ondan Yaprak’ı en az kendisi kadar sevdiğini ispatlarsa aradan çekileceğini söyler. Günlüğü Ela Öğretmene vermeye karar veren Yaprak onu bir kafeye buluşmaya çağırır. Barışla birlikte buluşma yerine giderler ancak her ikisi de Ali’nin onları takip ettiğinden haberleri yoktur.