Ana sayfa Dizi Haberleri 5 yıldır dizilerden uzak olan Ezgi Mola için ekrana dönme vakti geldi

5 yıldır dizilerden uzak olan Ezgi Mola için ekrana dönme vakti geldi

tarafından ker_def

‘Maide’nin Altın Günü’ filmiyle vizyonda olan Ezgi Mola, komedi ya da dram ayrımı yapmadığını söyledi. Oyuncu, “Farklılık heyecan veriyor. Elimden geldiğince başka kadınları oynamak isterim” dedi.

Beş yıldır dizi yerine sinema filmlerine ağırlık veren Ezgi Mola, öyküsünün kendisine ait olduğu ‘Maide’nin Altün Günü’ projesiyle seyirci karşısına çıktı. Oyunculuk sayesinde büyük tecrübe edindiğini söyleyen Mola, “Çok keyifle çalışıyorum ve hiç hayıflanarak iş yapmadım” şeklinde konuştu.

Milliyet gazetesine açıklamalarda bulunan Ezgi Mola, neden dizilerde yer almadığı sorusunu da yanıtladı:

Beş yıldır ekrandan uzaksınız. Dizi senaryolarını mı beğenmiyorsunuz yoksa sinemayı mı tercih ediyorsunuz?

Aslında yeni bir dizi yapacaktım. Ama ‘Maide’nin Altın Günü’ olunca film yapmak istedim. Diziyle çekimleri aynı döneme denk geliyordu, ben de o yüzden sinemayı tercih ettim.

Size artık tamamen ‘sinema odaklı’ diyebilir miyiz?

Sinema filminde oynamaktan keyif alıyorum. Ama bu dizilerden keyif almadığım anlamına gelmesin. Aslında beş yıl geçti, keyif alacak mıyım yoksa keyifsiz mi olacağım, bunu yeniden tecrübe etmem gerekiyor. En son dizi yaptığım dönemde, bir kanalda akşamları iki dizi ekrana geliyordu. Şimdi bir bölüm 140 dakika olduğu için oyuncular haftanın altı gününü sette geçiriyorlar.

Oyunculuk size neler kazandırdı?

İşimi o kadar çok seviyorum ki, kazandırdığı en büyük şey tecrübe. Keyifle çalışıyorum ve hiç hayıflanarak proje yapmadım. Yıllardır bu kadar iş yapıyorum, sete hiç şikayet ederek gittiğimi bilmem. Tecrübeyi parayla satın alamazsın.