Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün dizisi atv tarafından iyice köşeye atıldı!

8. Gün dizisi atv tarafından iyice köşeye atıldı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Burcu Biricik, Musa Uzunlar ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı ve çok iddialı başlayan 8. Gün dizisinin gözden çabucak düşmesinin şaşkınlığı yaşanıyor.

Beklentilerin çok altında kalan, istenilen reytingi elde edemeyen dizi şimdi de atv tarafından saat 23.00’e atıldı. Dizinin 7 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek 6. bölümü çok geç saatte yayınlanacak ve muhtemelen reytinglerde büyük hüsran yaşanacak.

Aslında ne kadar da ilginç bir durum var, birçok izleyici için atv ekranının en kaliteli dizisi 8. Gün… Ancak gelin görün ki kanal düşük reytingi nedeniyle dizinin yüzüne bile bakmaz duruma geldi.

Sürükleyici konusuyla önemli bir kitleyi ekran başına toplamayı başaran 8. Gün dizisi maalesef reytinglerde beklentileri karşılayamadı ve bu duruma düştü.

İşte 8. Gün dizisi 6. bölüm 2. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayati, az bir ömrü kaldığını Ozan’a söyleyip yardımını ister. Kızını Ozan’a emanet edecektir. Bu Ozan’ın hiç beklemediği bir harekettir, çok şaşırır. Aziz’den de Hayati’yi öldürme emri alan Ozan ne yapacağını bilemez.

Komiser Bekir, Şehnaz’ı kaçıranlardan birine ulaşmıştır. Adam muhbirlik yapacak, olan biten her şeyi anlatacaktır. Hayati, Ozan’ı da yanına alarak muhbirle görüşemeye gider. Çember Ozan için iyice daralmaya başlar. Açığa çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

8. GÜN TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

8. Gün dizisi atv tarafından iyice köşeye atıldı! 7

Komadaki Selçuk uyanır. Aziz programın Bahar’da olduğunu öğrenir. Aziz’in tek bir amacı vardır artık, Bahar’ı almak! Oyun bitmiştir. Aziz, Ozan’ı baba kızın yanından uzaklaştırır, ihtiyaç kalmamıştır artık Ozan’a. Rüstem’den Hayati’yi öldürmesini ve Bahar’ı getirmesini ister. Ozan, Bahar ve Hayati’yi kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Hayati’ye iyice bilenen Kemal, onun zaafının Bahar olduğunu anlar ve baba kızın peşine düşer.

Tüm bunlar olurken şirketteki mühendislerden biri olan Tolga’nın ipi çekilir. İşinde başarılı bir mühendis olan Tolga Şehnaz’la ilgili gerçeği bulmak üzeredir çünkü. Aziz hain bir plan yapar. Tolgayı öldürtecek ama intihar gibi gösterecektir. Bir mühendis intiharı daha gerçekleşmek üzeredir(!)