Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisi fanatikleri çok mutlu, 2 güzel gelişme yaşandı!

Siyah Beyaz Aşk dizisi fanatikleri çok mutlu, 2 güzel gelişme yaşandı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Siyah Beyaz Aşk dizisinin 29. ve yeni bölümü 7 Mayıs pazartesi akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranında olacak.

Son haftalarda düşüş yaşayan ancak 28. bölümü adeta reytinglerde çakılan Siyah Beyaz Aşk dizisi, artık eski ilgiyi kaybetti.

Diziye yönelik hala ciddi bir kitlenin sevgi bağı duruyor. Ancak bu bağ yeterli reyting getirmeyince Kanal D zor durumda kalıyor.

Dizinin finaline gidilirken izleyiciler artık güzel haberlerin gelmesini arzu ediyor. Ancak final konusunda Kanal D’nin çok aceleci olmayabileceği konuşulmakta…

İzleyiciler de finalden biraz uzaklaşılmış olmanın mutluluğu içinde. Tabii ki dizinin Mayıs ayı içinde yayından kaldırılma olasılığı hala en ciddi seçenek olarak masada duruyor.

VARAN 1:

Bir iddia ise ortalıkta dolaşıyor. Siyah Beyaz Aşk dizisi aşıkları, Kanal D’nin santralini kitleyecek yoğunlukta aramalar yaparak dizinin bitmemesi için baskı oluşturmaya çalışmışlar. Bu durumun da kanalda olumlu bir etki yarattığı ve dizinin finali için acele edilmemesi ve biraz daha beklenip reytinglerin takip edilmesi kararının alındığı iddası var.

Dizinin bu sezon final yapmayıp önümüzdeki sezon hikayenin ve oyuncu kadrosunun yenilenerek devam etmesi gibi izleyicilerin talepleri bulunuyor. Ancak bunun ne kadar gerçekçi olacağı sorgulanmakta. Zira dizinin önümüzdeki sezon tutma ihtimali çok zayıf…

Siyah Beyaz Aşk dizisi fanatikleri çok mutlu, 2 güzel gelişme yaşandı! 7

VARAN 2:

Bu arada dizinin sıkı takipçilerinin en ciddi eleştirisi Özge’nin Vildan ile Ferhat’ın kızı olduğu hikayesiydi… İzleyiciler bu durumu bir türlü kabullenemiyordu ve Özge’nin Ferhat’ın kızı olmadığına yönelik 29. bölümde güçlü bir sinyal verilecek. 29. bölüm fragmanında Aslı’nın Vildan’a ‘koca bir yalan ortaya çıkacak’ demesinin bu duruma işaret ettiği düşünülmekte…

Senaristler biraz daha güçlü şekilde izleyicinin nabzını tutar ve senaryoya da onların isteklerine göre yön verir ise dizinin reytinglerini yeniden artırması gündeme gelebilir.

Tabii ki bizim yorumumuz dizinin yakın zamanda final yaparak veda edeceği şeklinde…

İşte Siyah Beyaz Aşk dizisi 29. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı’nın öğrendiği gerçek, her şeyin seyrini değiştiriyor!

Özge’nin Ferhat’ın kızı olduğunu öğrenen Aslı, evden gitmeye karar verir. Ancak beklenmedik bir durum Aslı’nın gidiş planlarını bir süreliğine de olsa ertelemesine neden olacaktır. Ferhat ise Aslı’nın gitmemesi için elinden geleni yapar. Aslı ve Ferhat aşkı önlerindeki bu büyük sınavdan yara almadan geçmeyi başarabilecek midir?

SİYAH BEYAZ AŞK TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Öte yandan Ferhat’ın, Yusuf’tan edinmek istediği bilgi tüm hayatını değiştirecek niteliktedir. Namık, Ferhat’ı Yusuf’tan uzak tutmak için elinden geleni yaparken, Ferhat giderek bu büyük sırra yaklaşır. Ancak bu yolda Ferhat’ın önüne hiç beklemediği bir engel çıkacaktır.

İntihar girişiminde bulunan Vildan’ın Ferhat ile ilgili umutları bitmiş değildir. Vildan’ın eve geri dönüşü, Aslı ve Ferhat aşkı üzerinde nasıl bir sonuç doğuracaktır? Abidin eve geri dönmek için Cüneyt’i yakalayıp Ferhat’a teslim etmenin planlarını yapar. Bu yolda destekçisi Gülsüm olacaktır. Cüneyt ise Jülide ile kurduğu yeni ittifakın sonuçlarından faydalanmak isterken, Abidin’in elinden kurtulabilmeyi başarabilecek midir?