Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün dizisi tutar mı? Ceyda Düvenci ilk bölümde diziden çıktı mı?

8. Gün dizisi tutar mı? Ceyda Düvenci ilk bölümde diziden çıktı mı?

tarafından zk zk

8. Gün dizisi tutar mı? Ceyda Düvenci ilk bölümde diziden çıktı mı? 7

Annesinin uçağının düştüğünü ve öldüğünü televizyonda izleyen Bahar, olayı duyar duymaz evine yapılan bu baskınla şok içinde kalır. Adamlardan birisin hamile Bahar’ı karnından vurur. Ozan, Bahar’ı öldürmek yerine ambulans çağırmayı tercih eder ve olay yerinden kaçar.

Dizinin bu aksiyon dolu sahnelerinde Ozan’ın daha sonra Bahar’a aşık olacağı da anlaşılıyor. Bahar’ın kocası ise tüm bu baskın sırasında kendini kurtarmak için Bahar’ı bırakıp kaçmayı tercih eder. Hastanede uyandıktan sonra bebeğini kaybettiğini öğrenen Bahar büyük bir şok yaşar.

Hastaneden çıkan Bahar, evine değil arkadaşına gitmeyi tercih eder ve kocasıyla arasına mesafe koyar. Bahar’ı arkadaşının evinden çıktıktan sonra takibe alan peşindeki kişiler onu bir yerde sıkıştırır. Bu arada Bahar’ı takip eden bir başka kişi daha vardır! O esrarengiz adam, daha sonra Bahar’ın babası olduğunu iddia edecektir.

Bahar bir şekilde ormana kaçarak kurtulmaya çalışırken ona yardım etmeye çalışan biri daha vardır. Bahar, o kişinin o gece evini basanların başında olan Ozan olduğunu bilmeden onunla birlikte ormanda kaçmaya başlar.

Tam adamlar ona ulaşacakken Hayati ikisini de kurtarır ve hikaye bambaşka bir hal alır! 2. bölüm tanıtımında bu üç kişiyi aynı arabada görürüz. Hayati, Bahar’a onun babası olduğunu söyler. Ozan ise yoldan geçen yardımsever adam rolünde, kolundan vurulmuş bir halde Bahar’ın güvenini kazanma telaşındadır.

Hikayenin nereye gideceğini hep birlikte izleyip göreceğiz ama dizinin sonunda bir sürpriz de ortaya çıkıyor. İlk bölümden Ceyda Düvenci’nin oynadığı Şehnaz’ın uçak kazasında öldüğünü sandık ama son sahnelerde ölmediği anlaşıldı.