Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün dizisi tutar mı? Ceyda Düvenci ilk bölümde diziden çıktı mı?

8. Gün dizisi tutar mı? Ceyda Düvenci ilk bölümde diziden çıktı mı?

tarafından zk zk

8. Gün dizisi tutar mı? Ceyda Düvenci ilk bölümde diziden çıktı mı? 11

Şehnaz, patronu Aziz’in tuzağına düşerek yazılımın çalınmak üzere olduğunu farkedip siliyor. Türk jetlerine yazılım programı hazırlayan Lotus adlı şirketin kurucusu Aziz’i Cem Davran oynuyor.

Aziz, görünenin aksine tüm karanlık işlerin de altından çıkıyor. Şehnaz’ın o uçağa neden binmediği, nasıl kurtulduğunu daha sonra göreceğiz ama Aziz, Şehnaz’ın yazılımın bir kopyasını sakladığı ve kızı Bahar’a verdiğini düşünerek Şehnaz’ı Bahar’la tehdit ediyor.

Dizinin ilk bölümü sosyal medyada da çok konuşuldu. Kimi izleyiciler, Kırgın Çiçekler’in final yapmasından sonra 8. Gün dizisine tepki duyarak ‘Bu dizi için Kırgın Çiçekler’i bitirmemeliydiniz’ şeklinde eleştiriler getirirken pek çok izleyici de dizinin ilginç konusunu beğendiklerini, özellikle Burcu Biricik’i uzun bir aradan sonra ekranda görmekten memnun olduklarını dile getirdiler.

Ancak sosyal medyada en çok eleştirilen konu ise dizinin Pazartesi gibi çok iddialı dizilerin yer aldığı bir akşam yayınlanmasını doğru bulmayanlar da çoğunluktaydı.

İlk bölümüyle yüksek bir reyting alamasa da aksiyon sahneleri, farklı konusu ve oyunculuklarıyla 8. Gün listede daha iddialı bir yer alacak gibi görünüyor. 2. bölümde konuyu daha iyi anlayacak olan izleyici bakalım fikirlerini değiştirecek mi?

8. Gün’de kim kimdir?

8. Gün dizisi tutar mı? Ceyda Düvenci ilk bölümde diziden çıktı mı? 12

8. Gün dizisi tutar mı? Ceyda Düvenci ilk bölümde diziden çıktı mı? 13

8. Gün dizisi tutar mı? Ceyda Düvenci ilk bölümde diziden çıktı mı? 14

8. Gün dizisi tutar mı? Ceyda Düvenci ilk bölümde diziden çıktı mı? 15
Bir bilim kadını… Ülkenin savaş uçaklarının yazılımını yapan bir kadın. Karakterin bilim kadını olmasını çok önemsiyorum. Çok genç yaşta aşık olmuş, hamile kalmış fakat bir sebeple aşık olduğu adamdan uzaklaşmış. Yine de bebeğini doğurmuş. Kızıyla birlikte büyümüş, mühendis olmuş, kalbini aşka kapatmış. Tamamen işine ve kızına odaklı yaşayan bir kadındır. Çok başarılı olmuş ama bu süreçte kızını ihmal etmiş. Çok iyi annelik yapamamış bence. Savaş uçakları yazılımını devlete teslim etmeye hazırlanırken bir aksilik oluyor ve hikaye orada başlıyor.