Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova 12. bölüm 3. fragmanı izle! Züleyha döndü dolaştı sonunda Demir’e sığındı

Bir Zamanlar Çukurova 12. bölüm 3. fragmanı izle! Züleyha döndü dolaştı sonunda Demir’e sığındı

tarafından ker_def

Atv’de 29 Kasım Perşembe akşamı 12. yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, sürpriz olaylarla şaşırtacak! Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadıkları dizi geçtiğimiz bölüm hayli heyecanlı bir yerde final yapmıştı. Züleyha’nın Yılmaz’a ulaşmak için bebeğini de alıp İstanbul’a gitmeye çalışması, Demir’in müdahalesiyle son buldu. Demir’den ve çiftlikten kaçmak, yaşadığı mutsuz hayattan uzaklaşmak isteyen Züleyha, Demir’e yakalanmıştı.Kucağında çocuğuyla otobüse binen Züleyha, yolda durdurulan araçtan polis eşliğinde indirilmişti. Demir’le karşılaştığında şoka uğrayan Züleyha, onu sevmediğini, istemediğini söyleyince Demir iyice delirdi. Minik Adnan’ı alan Demir, Züleyha’ya nereye istiyorsa gidebileceğini söyledi. Züleyha ise cebindeki silahı çıkarıp kendi kafasına dayayıp şantaj yaptı. Ancak görünen o ki Demir bu şantaja aldırmayacak ve oğlunu da alıp gidecek. Dizinin 12. yeni bölümünde özellikle Züleyha ile Yılmaz’ın karşılaşmalarında neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

Bir Zamanlar Çukurova 12. bölümden 3. fragman yayınlandı. Erol Evgin’in sesinden “Hani Bir Şarkı Söyler İnsan” isimli şarkının eşliğindeki fragmanda Züleyha’nın Yılmaz’dan umduğunu bulamadığı görülüyor. Züleyha hüngür hüngür ağlıyor ve konağa geri dönüyor… Züleyha yatak odasında ağlarken, Demir eve dönüyor. Fragmandan da anlaşılacağı artık Züleyha’nın Yılmaz umutları bitti ve Demir’e geri döndü. Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Yeni bölümden önceki tanıtımda ise Züleyha’nın oğlunu alamadığı ve onun hasretiyle yandığı görülüyor. Demir’in ise Züleyha’nın kendisini sevmemesi, onun için her şeyi yapmasına rağmen onun aşkını kazanamamasından dolayı büyük bir azap yaşadığı da tanıtımda yer aldı.