Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın 63. Bölüm Fragmanında dikkat çeken Meltem detayı!

Çocuklar Duymasın 63. Bölüm Fragmanında dikkat çeken Meltem detayı!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın dizisinin 63. yeni bölümü çarşamba günü İleyicilerle Kanal D ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde Haluk, Meltem’e gelen iş teklifiyle Londra’ya yerleşmeyi kabul edecek mi?

Çocuklar Duymasın 63. yeni bölüm fragmanında Meltem, rutin giden hayatlarında bir değişikliğe gitmek istediğini açıklıyor. Videodan fragmanı izleyebilirisiniz. Detaylar ise haberimizin devamında…

Meltem’in bu fikri karşısında şaşkınlık yaşayan Haluk, bu duruma sebep olan şeyi merak ediyor. Meltem, çok önemli bir yerden iş teklifi aldığını ancak kabul ederse ailecek Londra’ya taşınmaları gerektiğini belirtiyor. Haluk, şimdi ne yapacak? Öte yandan Sultan Hanım yine boş durmuyor ve yarattığı dedikodu kazanında herkesin gıybetini yapmaya başlıyor. Bunu yaparken de çevresinde bulunan herkesi bu sohbetin içine dahil ediyor!

Çocuklar Duymasın eğlence dolu bölümleriye her çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de!

Yapımcı: Birol Güven
Senarist: Birol Güven
Yönetmen: Bora Tekay
Görüntü Yönetmeni: Altuğ Kasapbaşoğlu
Müzik: Aydın Sarman – Burcu Güven

Oyuncular:
Tamer Karadağlı (Haluk), Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Günenç (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Melek Şahin (Emine ve Emine’nin kardeşi Nefes Terapisti Oksijen Hayriye), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye – Hüseyin’in annesi), Alparslan Özmol (Hüseyin), Şükrü Koruyucu (Şükrü), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Ferdi Akarnur (Müsteşar Kemal), Serkan Bülbül (Dar Gömlek Tolga), Deniz Gök (İrem)