Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Koç burcu aşkta büyük hata yapıyor! Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda açıkladı!

Koç burcu aşkta büyük hata yapıyor! Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda açıkladı!

tarafından ker_def

Hayatta Her Şey Var programının konuğu olan ünlü astrolog Nuray Sayarı, burçlar konusunda önemli açıklamalar yapan Sayarı, önemli tavsiyeler vermekte.

Özellikle aşk konusunda Koç burcu için çok kritik bir haftaya girmiş bulunuyoruz.

Peki Koç burcu aşkta ne yapmalı ve ne yapmamalı?

İşte bu konuda Nuray Sayarı, şu detayları vermekte:

“Aşk, ilişki, sevgi, duygu konusunda bu hafta içtenliğiniz ve samimiyetiniz nedeniyle suistimal edilebilirsiniz, aman dikkat edin.

Özellikle fazla verici olmakla ilgili. Karşındaki mutlu olsun diyerek, mutsuzken partnerini mutlu eden koç kadını ve erkeği bu hafta ‘neden ben hep mücadele ediyorum’ diyecek. Suistimal edilmeyi engellemesi gerekiyor. Vermeden almak, Allah’a mahsus. Koçlar bu hafta yaşadıkları ilişki ve beraberlikte bir duruş belirleyecek. Verdiklerinin ne kadarını geri aldıklarını sorgulamaları gerekiyor.

Koçlar, ilişkilerinde veren taraf olduklarının farkına verecekler. Fazla verici, fazla huzur yaratıcı davranışlar içinde olduklarını görecekler. Üzülmek ve terk edilmek istemiyorsanız, duygularınız ve düşünceleriniz konusunda ‘ben’ demeniz gerekiyor.

‘Ben’ demediğiniz takdirde kendi iç dünyanızda çok büyük yanlışlarınız sizi hatalara sürüklediğinin farkına varacaksınız.

Lütfen anlayışlı olun, sevecen olun, sevdiğinizi hissettirin. Ama karşınızdaki kişiye bir zaman verin. Ne kadar sizi sevdiğini, önemsediğini hissettiren bir ilişki içinde iletişimdesiniz.

Devamlı siz mi söylüyorsunuz, ne kadar değerli olduğunu.O zaman biraz izin verin karşınızdakinden duyguları ne kadar sözle duyabiliyorsunuz. Geri çekilmeleri gerekiyor.

Gerçekten ilişkilerinde sevilip sevilmediklerinin farkına varabilmek için. Verici olmaktan vazgeçmeleri gerekiyor.”