Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisine sürpriz karakterlerle, ilginç hikayeler geliyor!

Sen Anlat Karadeniz dizisine sürpriz karakterlerle, ilginç hikayeler geliyor!

tarafından zk zk

Atv’de dün akşam 48. bölümü yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde hikaye yön değiştirecek!

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizide Vedat’ın ölmesinden sonra hikayenin heyecanını yitirmemesi için yeni karakterler diziye dahil olmaya başlıyor.

Yeni bölümde Gülper Özdemir’in oynadığı Hazan karakteriyle birlikte, annesini oynayan Rüçhan Çalışkur ve babasını oynayan Uğur Çavuşoğlu da diziye dahil olacak.

Televizyongazetesi/Detay

Hazan’ın annesinin vurduğu Tahir, Nefes’in ani baskınıyla durumu anlatmakta zorlanacak.

Hazan ve Tahir arasında yeni bir aşk yaşanacağı düşünülen hikayede, Nefes’in hamileliğinin hayatını tehlikeye sokuyor olması da bu ihtimali güçlendirmekte.

Sen Anlat Karadeniz dizisine sürpriz karakterlerle, ilginç hikayeler geliyor! 7

Bu arada Hazan’ın babası ile arasının iyi olmadığı ve adamın bir genç çocuğa işkence yaptığı görüntüler de 49. bölümde ortaya çıktı.

Vedat’ı aratacak bir psikopatın diziye dahil olduğunun anlaşıldığı bu tanıtımdan sonra, diziyle ilgili gelişmeler de merak konusu oldu.

İşte 49. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Nefes’i baygın halde bulan Tahir’in kulaklarında Vedat’ın sözleri yankılanır. Doktoru Nefes’in sağlıklı olduğunu söylese de Tahir için bu tatmin edici değildir. Nefes’i kaybetme korkusunu bir türlü içinden atamamaktadır.

Nefes’in hamilelik maceraları başlar. Aşeren Nefes için tüm Kaleli erkekleri seferber olur. Gece yarısı greyfurt aramaya çıkan Kalelilerin sonu karakolda biter.

Dolaşmak için dışarı çıkan Tahir’in eve dönmemesi panik yaratır. Dört bir yanda herkes Tahir’i ararken, Tahir beklenmedik bir kurşunun hedefi olmuştur.