Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel’den finale giderken reytingi yükselen Jet Sosyete için flaş açıklama!

Gülse Birsel’den finale giderken reytingi yükselen Jet Sosyete için flaş açıklama!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon Star TV’de başlayan ve daha sonra tv8 ekranlarına geçen Jet Sosyete dizisinin ekrandaki yolculuğunun biteceği öğrenilmişti.

Mayıs ayının ilk haftasında yayınlanacak bölümden sonra dizinin başka bir kanala gidip gitmeyeceği merak konusuydu.

Gülse Birsel, bir kaç gün önce yaptığı açıklamada, televizyon için 120-130 dakika gibi zorlayıcı saatlere karşı çıkmış ve bir daha böyle bir çabaya girmeyeceğini belirtmişti.

Televizyongazetesi/Detay

Diziyi hem yazıp hem oynayan Gülse Birsel, yaşadığı zorlukları ve bu süreçte halsiz kalıp hastalandığı anları da izleyicisiyle sosyal medyadan hep paylaştı.

Artık insan üstü bir çaba haline gelen dizi sürelerine isyan eden Birsel, tv8’de sona erecek olan dizinin başka bir platforma geçeceği ile ilgili söylentileri de yayınladığı son instagram paylaşımıyla doğrulamış oldu.

Birsel, dün akşam ekrana gelen yeni bölümün reytinglerde 3. olduğunu gösteren listeyi yayınlayıp yanına da 45 dakikalık bölümlerle internet üzerinden devam edeceklerini açıkladı.

Henüz hangi platform olduğu bilinmiyor ancak artık Jet Sosyete internet platformunda olacak!

İşte Gülse Birsel’in açıklaması:

Reytinglerle bizi ikna etmeye çalışma televizyon dünyası! Yeni sezonda başka platforma gidiyoruz biz, çiçek gibi 45 dakika yapacağız! ? @jetsosyete (Televizyon finalimiz 2 Mayıs’ta, 2 bölüm kaldı yani.)

Gülse Birsel'den finale giderken reytingi yükselen Jet Sosyete için flaş açıklama! 7