Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisinin devamı için bir iyi bir de kötü haber!

Seksenler dizisinin devamı için bir iyi bir de kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube üzerinde yayınlanmakta olan Magazin Noteri’ programının 40. Bölüm konuğu yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı odu. Saçıntı, Seksenler dizisine devam edip etmeyeceğini Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’ya açıkladı.

Seksenler dizisi için Birol Güven’in Fox TV ile görüştüğüne değinen Ali Eyüboğlu, iyi bir haberi takipçileri ile paylaşmış oldu. Müfit Can Saçıntı, 193 bölümün yönetmenliğini yaptığını, senaryoya zaman zaman fikir verdiğini belirtti. Kötü haberi veren Saçıntı, “Ben devamında olmayacağım” diyerek, Seksenler dizisinin kendisi için kapandığına işaret etti.

Seksenler dizisinin devamı için bir iyi bir de kötü haber! 7

Birol Güven ile Seksenler dizisinin 5 sezonunda yer aldığını ancak 6. ve son sezonundan önce ayrıldığını ifade eden Saçıntı, hiçbir küslük ve kırgınlık olmadığına da değindi.

Saçıntı, Türkiye’de her şeyi başardığımızı ama ayrılmayı başaramadığımızı belirterek, “ Kendi adıma duygusal, psikolojik sebepleri vardı. 5. sezonun başında sezonun sonunda ayrılmayı düşünüyorum, bunu da söyledim ve yarı yolda bırakmış olmayayım diye güzel güzel ayrıldık^ şeklinde konuştu.