Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinde büyük bombayı Asena Tuğal patlattı!

Afili Aşk dizisinde büyük bombayı Asena Tuğal patlattı!

tarafından ker_def

Afili Aşk dizisinin setinden özel bilgileri Asena Tuğal anlattı!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Asena Tuğal, Çarşamba akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Afili Aşk dizisinde Hülya Yiğiter karakterine hayat vermekte.

Şahin Irmak ile evli olan Asena Tuğal, sette çok yoğun oldukları için eşinin ziyarete gelemediğini söyledi.

Setten bilgi veren Tuğal, “Yoğun bir setimiz var. Normalde çok vakit olur, bekleme süresi olur, eşini dostunu arkadaşını çağırırsın. Bu set çok düzenli. Tıkır tıkır çekiyoruz, evimize dönüyoruz” diye konuştu.

Sette ortamın çok iyi olduğunu, hızlı ve güzel çekimler yapıldığını belirten Asena Tuğal, “Keyifliyiz. Hep söylenir klişe bunlar ama gerçekten çok güzel geçiyor. Ekrana yansıyor zaten” dedi.

Reytingleriyle yaz ekranının en başarılı yapımı olduğunu kanıtlayan Afili Aşk hakkında bir de bomba haber veren  Asena Tuğal, şöyle konuştu: ” Güzel bir haber vereyim, kışın devam edecek gibi görünüyor. Reytinglerimiz çok iyi. Herkes zaten memnun. Bi aksilik olmazsa zaten kışın bu diziyle devam edeceğiz.”

Sette aile gibi olduklarını da belirten Asena Tuğal, bu sözleriyle aslında başarının arkasındaki nedenleri de göstermiş oldu.

Dizide yer almaktan bir hayli keyif duyduğunu anlatan Asena Tuğal, kısa kaçamaklarla tatiller yaptığını da sözlerine ekledi.

Uçankuş TV’nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: