Ana sayfa Dizi Haberleri Eslem Akar diziden diziye çekirge gibi zıplıyor! İşte yeni dizisi!

Eslem Akar diziden diziye çekirge gibi zıplıyor! İşte yeni dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 23 Mart 1998 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu Eslem Akar, son dönemin aranılan isimlerinden birisi oldu.

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Terakki Vakfı Okulları’nda tamamlayan Eslem Akar, halen Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisidir.

2014 yılında Karışık Kaset filminde rol alan Akar, TRT1 ekranlarında yayınlanan Sen de Gitme isimli dizideki Elif karakteri ile ekran kariyerine başladı.

2018 yılında 4N1K: Yeni Başlangıçlar dizisinde Ece Kaplan olarak ekranda boy gösteren oyuncu, ardından da Star TV ekranındaki Avlu dizisinde Ecem Demir olarak izleyicileren karşısına çıktı.

Oyuncu 2019 yılında ise TRT1 ekranlarında yayınlanan Tek Yürek dizisinde Deniz Aslan olarak izleyici karşısındaydı… Oyunculuğu ile övülen, güzelliği ile iltifatlar alan Eslem Akar, şimdi de yeni sezonun iddialı yapımı Güvercin dizisine katılıyor.

Pastel Film imzalı dizide Nefise karakterine hayat verecek olan oyuncunun performansı merakla beklenmekte.

3 Mota Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi’nde 4 yıl boyunca grup dersleri alan Eslem Akar, son 2 yıldır canlandırdığı birbirinden farklı karakterler ile bir hayli tecrübe kazandı.