Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Kara itiraf etti; ne kadar korkan, bilgisiz birisiydim!

Burcu Kara itiraf etti; ne kadar korkan, bilgisiz birisiydim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Kara, yönetmen eşi Fırat Parlak ile 4 Eylül 2017 tarihinde oğulları Ali’yi kucaklarına almıştı. Kara, oğlunun doğumundan kısa bir süre sonra çekilen fotoğrafını paylaştı ve o günlerdeki halinden bahsetti.

Genç annelere örnek olan sözler sarf eden Burcu Kara, korktuğunu ve o dönemde çocuklar konusunda bilgisinin de az olduğunu itiraf etti.

Annelerin emzirme haftasını kutlayan oyuncu, “Bebeği için elinden geleni yapan ve onu sonsuz sevgiyle besleyen tüm annelerin emzirme haftası kutlu olsun” diye yazdı.

İşte Burcu Kara’nın paylaşımı:

Ali’yle ilk günümüzden bu fotoğraf.Ben simdi bununla napicam der gibi bakiyorum?Ne kadar korkan, bilgisiz,nasıl bir hayata adım attığından habersiz ciçegi burnunda Burcu kızın ilk gününden. Sarılık, emzirmeye çalışmak, sütümün gelmemesi, sonra bir ay mastitle uğraşmak,uykusuz geceler ve sonrası..Tabii ki anne sütünün mucizesi ve gerekliligi başucumuzda, sonuna kadar çabalamak gerekir bunun icin. Ama emziremeyen,sütü gelmeyen, yada bir nedenden sorun yaşayıp biberona yada mamaya başlamak zorunda kalan annelerin yargılanması? Bu hafta Dünya Emzirme Haftası olduğu icin sevgili annelere ve anne adayları na seslenmek istiyorum buradan.Annelik bunların çok ötesinde ve çok daha kapsamlı bir kavram. Bu yüzden,bebeği icin elinden geleni yapan ve onu sonsuz sevgiyle besleyen tüm annelerin emzirme haftası kutlu olsun…?

Burcu Kara itiraf etti; ne kadar korkan, bilgisiz birisiydim! 7