Ana sayfa Güncel Haberler Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti aile saati için yeni bir yol buldu

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti aile saati için yeni bir yol buldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü çift Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak hayatın her alanını birlikte paylaşıyor.Çift, hem ikili hem de aile olarak sergiledikleri tavırlar ile topluma da iyi birer örnek olmakta.

Hanimefendi isimli oyunla tiyatro sahnelerinde birlikte yer alan çift, aile saatini de yine birlikte yaşıyor. Çocukları Ali ve Melisa’nın gelişimine katkı sağlamak adına yeni bir yöntem denediklerini instagram hesabından paylaşan Ceyda Düvenci, çocuklu ailelere de ilham oldular.

Birlikte aile saadeti için vakit ayırdıklarını yazan Ceyda Düvenci, bu yöntemin kendilerine çok iyi geldiğini belirtti.

İşte Ceyda Düvenci’nin mesajı:

Çünkü biz artık her gece yemekten sonra aile saati yapıyoruz. Bu muhteşem bir keşifmiş… anne-baba olarak bize nasıl iyi geldi anlatamam. Eskiden hepberaber 20 dakika çizgi film izlerdik yatmadan önce. Sonra da sırayla çocukları bölüşüp yataklarına yatırırdık. Bu sene tatil bitince haftaiçi çizgi film yerine ailecek başbaşa zaman geçirmeye karar verdik. Şimdi 1 saat nasıl geçiyor anlamıyoruz. Önce basit bir kutu oyunu oynuyoruz arkasından legolarla dakikalarca yeni şeyler yaratıyoruz. Ali araba ve ev yapmayı seviyor. Melisa da kuleler yapıyor ve önüne dördümüzü yerleştiriyor ???? ben habire bahçesi çiçekli rengarenk evler yapıyorum. Sevgilim de araba tasarlıyor ???? Bize bile nasıl iyi geliyor ki kimbilir evlatlar ne mutlu ???? sanat şaheserlerimizi hikaye kısmına koyuyorum sizin için ???? yaşasın teknolojiden uzak başbaşa vakit geçirmek ????????‍????‍????‍????

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti aile saati için yeni bir yol buldu 7