Ana sayfa Dizi Haberleri Nerede Doktorlar’daki Ela, nerede Mucize Doktor’daki Ela! Yasemin Özilhan’ın değişimine alışamadık!

Nerede Doktorlar’daki Ela, nerede Mucize Doktor’daki Ela! Yasemin Özilhan’ın değişimine alışamadık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisine geçtiğimiz bölüm katılan ve izleyicilere de nostalji yaşatan Yasemin Ergene Özilhan, 10 yıl önce en son ekranda yer aldığında Doktorlar dizisindeki Ela karakterine hayat veriyordu.

İzzet Özilhan ile evlendikten sonra hayatı tamamen değişen Yasemin hanım, kariyerine de nokta koymuştu.Çok özel bir proje için Mucize Doktor’a konuk oyuncu olarak katılan Özilhan’ın gelişi hem mutlu etti hem de büyük değişimi ortaya döktü.

Yıllar sonra Yasemin hanımı ekranda gören hayranları hem sesinin farklılığına hem de görünüşündeki büyük değişime alışamadı.

Doktorlar dizisinde dublaj ile seslendirilen ve kendi sesini kullanmayan Yasemin Özilhan, Mucize Doktor’da kendi sesi ile oynayınca, hayranları bir hayli şaşırdı. Çünkü onu bu halde gördüklerinde başka birisiymiş gibi algıladılar.

Ayrıca imajı da çok değişmişti. Yasemin Ergene’den Yasemin Özilhan’a hem ses hem de imaj bakımından büyük değişim, izleyicileri bir hayli şaşırttı.

“Dublajlı sesi daha güzeldi” yorumlarını sosyal medyada görebilirsiniz.

“Hem sesi daha güzeldi hem de kendisi çok güzeldi ama şimdi bayağı değişmiş” diye yorum yapan hayranları, yine de ekranda kalmasını arzu ettiklerini vurguluyor.

İzleyiciler, Yasemin Özilhan’ın bu değişimine pek de alışamadı.