Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi hayranları başa sarıp sarıp o sahneyi izliyor!

Kadın dizisi hayranları başa sarıp sarıp o sahneyi izliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisi 4 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan 81. bölümle birlikte final yaparak veda ediyor. 3 sezondur ekranda yer alan dizide Arif ve Bahar’ın mutlu olduğu sahneler izleyicileri de mutlu etti.

Uzun süredir bu sahneleri bekleyen dizi hayranların, çok geç gelmesini eleştiriyor. ArBah sahnelerinin son iki bölümde de mutluluk ve aşk dolu geçmesini isteyen Kadın dizisi hayranları Feyyaz Duman ve Özge Özpirinçci dizi çiftini de bir hayli tuttu. Bu ikilinin ileride başka bir projede rol alıp almayacakları da merak konusu oldu.

Özellikle de Bahar’ın Arif’i öptüğü anlar Kadın dizisi hayranlarının başa sarıp sarıp izlediği bir sahne oldu. Bu iki karakterin mutluluğu çoktan hak ettiğine değinen bir izleyici, “Geç bile olsa sonunda kavuştular. Bin kere izlesek doyamayacağımız sahneler. ArBah kavuşmuş her şey iyi gidiyor, dizi bitiyor.Ne yapacağız biz salıları?” mesajıyla dikkat çekti.

Son iki bölümün Arif ve Bahar açısından bol sevgi ve aşk dolu geçmesi dileğinde bulunan Kadın dizisi hayranları, “Gözümüz gönlümüz açılsın” diyerek sosyal medyadan mesaj yolladı.

Bir başka dizi hayranı ise Bahar’ın Arif’i öptüğü anlar için “Şu sahneyi defalarca izledim. Hala da izliyorum ve izleyeceğim yani asla bırakmam” diye mesaj bıraktı.

İşte Kadın dizisi hayranlarının başa sarıp sarıp izledikleri o sahne: