Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı’nın Kağan’ı Berk Oktay, unuttuğumuz bir gerçeği hatırlattı!

Savaşçı’nın Kağan’ı Berk Oktay, unuttuğumuz bir gerçeği hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Savaşçı dizisi bir süredir set bıraktı. Koronavirüs salgını nedeniyle Eskişehir’deki çekimler durunca, oyuncular da evlerine çekilerek bu süreçten zarar görmeden çıkmak istiyor. Kağan Bozok karakterine hayat veren Berk Oktay, sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekti.

Oyuncu Mehmetçiklere mesaj yolladı ve takipçilerinden de birçok beğeni aldı. Oyuncu dizide karlı havada çekilen bir fotoğrafını yayınladı ve “Ne tüfeğimdeki kar, ne karlanmış başımdaki hal.. Ben bir yıldıza vurulmuşum, bir sana hilal.. Ne ömür yeter sana olanı anlatmayı, ne de yar; bir değil bin kere ölsem ilelebet İstiklal…???????? (B. O) Mehmetçiğimize selam olsun…” diye yazdı.

Savaşçı'nın Kağan'ı Berk Oktay, unuttuğumuz bir gerçeği hatırlattı! 8

Ünlü oyuncu koronavirüs salgınının yaygınlaştığı bu ortamda hayata dair de güçlü bir mesaj vererek takipçilerine yola devam etmenin hayatın gerçeği olduğunu hatırlattı.

Instagram hikaye bölümünde de farklı bir mesaj veren ünlü oyuncu, “Sen, ben ya da bir başkası kimse hayat kadar sert vuramaz. Ama önemli olan ne kadar sert vurduğu değil, aldığın ağır darbelere rağmen yoluna devam edebilmendir. Ancak böyle kazanabilirsin” diyerek bu zorlu günlerde takipçilerine önemli bir mesaj yolladı.

Savaşçı'nın Kağan'ı Berk Oktay, unuttuğumuz bir gerçeği hatırlattı! 9