Ana sayfa TV Programları Alsın puanları başına çalsın! Zuhal Topal’la Sofrada beyin yakıyor!

Alsın puanları başına çalsın! Zuhal Topal’la Sofrada beyin yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle hafta içi bulumakta olan Zuhal Topal’la Sofrada programında bir hafta daha başladı. Pazartesi ve Salı günleri için yarışmacılar performanslarını ortaya koydu. Puanlar verildi ve şimdi de 22 Nisan Çarşamba günü yapılacak olan haftanın 3. gün buluşması bekleniyor.

Reytinglerde çok iyi noktada olan programdaki üslup sorunu ise beyin yakmaya devam ediyor. Zuhal Topal’ın artık pek de karışmadığı anlarda kayınvalideler adeta birbirlerine saydırıyor.Gelinler ile kayınvalidelerin mücadelesi yemek ve lezzet üzerinden değil de münakaşa, tartışma, birbirine laf atma ve adaletsiz puanlama üzerinden yürüyor.

Tüm kayınvalideler kendi gelinlerine kazandırmak için taktik yaparken, kimi gelinler başarılı olamayınca kimin birinci olması istenmiyor ise ona göre kayınvalideler pozisyon alıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programında 22 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 388.bölümün fragmanı yayınlandı.Beyinlerinizi yakacak diyaloglara hazır olun. İşte 43 saniyelik tanıtım videosunda kayınvalidelerin konuşmalarında yer alan bazı ifadeler:

– Ne yaptığıma kendim bile inanamıyorum şu anda.

– Geri mi vereyim puanları…

– Alsın puanını başına çalsın.

– Titremeye başladım, şimdi ağlamaya da başladım.

– Benim dışarı çıkmam lazım, ben fena oluyorum fazla tartışmaya girince.

Eğlenceli bir bölüm sizleri bekliyor. İşte görüntüler: