Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğu Demirkol, metrobüse binememekten şikayetçi!

Doğu Demirkol, metrobüse binememekten şikayetçi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Doğu Demirkol, Onedio’nun youtube kanalında Yasemin Sakallıoğlu ile programa katıldı. Hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncuya, parası arttıkça hayatında neler değiştiği soruldu.

“Hiçbir şey, arkadaşlarım aynı, çevrem aynı” diyen oyuncu, metrobüse binememekten şikayet etti. İstanbul trafiğinden rahatsız olan oyuncu, metrobüs kullanmayı çok istiyor ama fazla tanındığı için binemiyor.

Doğu Demirkol, “Metrobüse binmek isterim. O trafikte gideceğime, metrobüste en önden binerim ben. Şoförün hemen arkasına otururum. Kapüşonumu çeker, kulaklığımı takar, mis gibi giderim. Onu da yapmak isterim. Ancak diziden sonra fazla tanındım.Ben de herkes ile muhabbet etmeyi seviyorum. Enerjim kalmıyor” diye konuştu.

Karantina dönemi oyuncuda bir eksikliği hissettirdi. Sahneye çıkmayı ve izleyici ile buluşmayı çok özleyen Doğu Demirkol, bu nedenle de stand up gösterileri yapmayı çok arzu ediyor.

Stand up gösterilerini dijital platformlara satmayı düşünmeyen Demirkol, karantina döneminde seyirciye doyamadığını anladığını ve sahneye çıkmaya devam edeceğini belirtti.