Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul, sosyal medyaya o kadar ilgisiz ki, hemen kendini ele veriyor!

Çağlar Ertuğrul, sosyal medyaya o kadar ilgisiz ki, hemen kendini ele veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, Afili Aşk dizisi bittikten sonra sosyal medyada nadiren paylaşım yapmaya başladı. Oyuncu bir projesi olmadığı zamanlarda instagram hesabından ayda bir veya iki paylaşım yapıp durumu idare ediyor.

Afili Aşk dizisi devam ederken hayranları oyuncuya en çok da bu konuda sitemde bulunmuştu. Sosyal medyada paylaşım yapmamasını eleştiren takipçileri, özellikle diziden kamera arkası fotoğrafları istemişti. Çağlar Ertuğrul ise bir röportajında şifresini unuttuğunu belirtmiş ve bu konuda sosyal medyada konuşulmuştu.

O günlerden bu günlere Çağlar Ertuğrul’un sosyal medyaya ilgisizliği artarak devam ediyor. oyuncu, özel günlerde ve bazen de kendisini unutturmamak için bir iki paylaşım yapıp durumu idare ediyor.

Çağlar Ertuğrul, 2020 yılında sadece 14 paylaşım yaptı. 23 Nisan ve 19 Mayıs özel günlerini çıkartırsak toplam 12 paylaşımda bulundu. Bazı ünlülerin bir iki günde yaptıkları paylaşımı ünlü oyuncu yılın neredeyse yarısına yayıyor.

Çağlar Ertuğrul bugün de instagram hesabından paylaşımda bulundu. Hayranları nadiren gerçekleşen bu durumu bildiklerinden artık neden paylaşım yapmadığını sormamaya başladı.

Çağlar Ertuğrul, sosyal medyaya o kadar ilgisiz ki, hemen kendini ele veriyor! 7