Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz’in yeni dizi sürprizini Cansel Elçin açıkladı!

Özcan Deniz’in yeni dizi sürprizini Cansel Elçin açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansel Elçin, Nazan Şoray ile birlikte, Behzat Gerçeker’in TV100’de yayınlanan programına konuk oldu. Programda yeni projeleri ile ilgili bilgi veren oyuncu, Özcan Deniz’in kendi evinde çekmekte olduğu dizi projesine destek verdiğini anlattı.

Oyuncu, proje hakkında şöyle konuştu: “Pandemi döneminde evde kalmıştık. Özcan Deniz’in kendi hikayesi vardı. Evinde çektiği, Senkron diye bir dizi. Paralel dünyayı anlatan. Çok da güzel bir iş. Ben orada olmak istedim. Zeynep Tuğçe (Bayat) sevgilim ile beraber, bir rol vardı işin içinde. Ben orada çok güzel bir karakteri oynuyorum, profesörü oynuyorum. Kuantumla ilgilenen böyle Robin Williams kafasında, tarzında sempatik bir profesör. Gözlüklü, biraz sakar. ”

Özcan Deniz’in dizinin hem yapımcısı hem de yönetmeni olduğunu da hatırlatan Cansel Elçin, projeyi çok güzel çektiğini ve ortaya da çok iyi bir iş çıktığını anlattı.

Cansel Elçin, “O kadar mutluyum ve gurur duyuyorum ki o işten… En yakın zamanda dijitalde izlenebilir. Son bir çekimim kaldı” diye konuştu.